Een goede oogverzorging met Louis Widmer

Louis Widmer oogverzorging

Hoe verzorg jij het gebied rondom je ogen? Wist je ook dat de huid hier een compleet andere verzorging nodig heeft dan de rest van je huid? De huid rondom je ogen is namelijk erg dun en daardoor heel erg kwetsbaar. Speciale oogcrèmes en oog make-upverwijderaars zijn dan ook zeker aan te bevelen voor een goede oogverzorging. Met deze twee producten van Louis Widmer komt dat helemaal goed!

Louis Widmer Oogmake-up Reiniging waterproof

Een oogmake-up verwijderen kan soms knap lastig zijn, met name wanneer het om waterproof varianten gaat. Dit laat zich niet zomaar met water verwijderen en stiekem moet je dat ook zeker niet proberen, want je gaat dan schrobben en vegen en dat is onwijs slecht voor de dunne huid. Beter kun je deze waterproof oogmake-up reiniger gebruiken. Het is een tweefasen product, wat betekent dat je goed moet schudden voor gebruik. Juist hierdoor smelt het waterproof oogmake-up weg als sneeuw voor de zon. 

De textuur is als een mix van water en olie en daardoor heel zacht en mild voor de huid. Net als veel andere Louis Widmer producten kun je ook hier kiezen voor een 0% parfum variant en dat is fijn, want de huid kan zo niet geïrriteerd raken door bepaalde parfumstofjes. Ik vind dit weer een topper! Een flacon van 100 ml. Kost €13,49. 

Louis Widmer Oogomtrek Gel

Na het reinigen is het tijd voor een goede oogverzorging, want ook de huid rondom de ogen heeft een verzorging nodig. Eigenlijk pleit ik er al lange tijd voor dat je echt vanaf je 20e moet gaan smeren met een oogcrème of ooggel om zo huidveroudering een stapje voor te zijn. Zo kun je na het reinigen bijvoorbeeld smeren met deze Oogomtrek Gel. De formule bevat liposomen en biostimulatoren welke de huid ontzwelt, rimpels verzacht, de huid verstevigt en verfrist. Daarbij hydrateert het de huid.

De gel komt in een vrij kleine tube. Dat is overigens niet erg, want per toepassing gebruik je maar een kleine hoeveelheid. De gel is heerlijk dun en laat zich hierdoor goed aanbrengen. Opvallend is de verkoelende werking en het snelle intrekken. De huid voelt erna fijn zacht aan en een eventueel trekkerig gevoel is dan ook zeker verleden tijd. De ooggel kost €23,89 voor 15 ml. en is verkrijgbaar in een licht geparfumeerde en ongeparfumeerde variant. 

Beide Louis Widmer producten zijn verkrijgbaar bij de winkels van DA en Etos en online te bestellen op www.da.nl en www.etos.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten