Een luxe oogverzorging met G.M. Collin Diamond Eye Contour

Een luxe oogverzorging met G.M. Collin Diamond Eye Contour

Sinds een tijdje ken ik het luxe merk G.M. Collin. Als je het mij vraagt is dit echt de ontdekking van het jaar, want wat is dit merk mooi. Sinds kort lanceren ze hun nieuwe G.M. Collin Diamond Eye Contour. Deze oogverzorging behoort tot de diamond lijn, waarin…jawel…echt diamant zit! Hoe luxe wil je het hebben?! Wat deze oogverzorging precies voor je doet en wat er verder nog allemaal in zit vertel ik vandaag.

G.M. Collin Diamond Eye Contour

Als het om oogverzorging gaat dien je er op tijd bij te zijn. Alleen zo kun je echt die lijntjes rondom je ogen wat uitstellen en ben je de tijd wat voor. Smeren kun je het beste al beginnen vanaf je 20e. Dat lijkt vrij jong, maar weet dat na je 25e het verval steeds sneller gaat 😉 Ik smeer zelf ook al rond die tijd dagelijks met een oogcrème en hoewel ik wel al rimpeltjes heb als ik lach valt het zo reuze mee. Ik denk dan ook dat dat zeker door het smeren komt. De G.M. Collin Diamond Eye Contour is vrij nieuw en superluxe voor de zone rondom je ogen.

De verpakking is lekker luxe, net zoals alle producten van dit merk eigenlijk altijd zijn. Ze stralen dat high end gevoel uit en dat staat natuurlijk geweldig in je badkamer. De pompflacon is van glas, dus je moet wel even opletten dat je het niet uit je handen laat glippen. De zilveren details maken het helemaal af. De formule van de G.M. Collin Diamond Eye Contour bevat o.a. kostbaar diamantpoeder, een peptidecomplex en sneeuwalgen. Alle ingrediënten zijn afkomstig van hernieuwbare bronnen, om zo de impact op het milieu te verminderen. Deze combinatie aan ingrediënten is natuurlijk heel luxe en zul je niet snel ergens anders tegenkomen. Deze oogverzorging is geschikt voor ieder huidtype en is unisex.

De textuur van de oogcrème is heel fijn. Het is als een zachte gel/crème en bevat een hele subtiele mooie geur. In de textuur zie je het diamantpoeder goed zitten, het geeft fijne shimmers af die je overigens niet direct op de huid voelt zitten, maar die wel een mooie en natuurlijke glow geven. Het smeert onwijs zacht over de huid en trekt goed in. Voor een mooi resultaat dien je de oogcrème dagelijks te gebruiken voor langere tijd. De zichtbaarheid van lijntjes en rimpels, donkere kringen en wallen worden hiermee verminderd. De teint en stevigheid van de huid wordt verbeterd.

De G.M. Collin Diamond Eye Contour komt in een pompflacon met een inhoud van 15 ml. en kost €130,-. Je kunt hem direct online bestellen op GMcollin.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten