Een mooie lente look maak je zo!

Een mooie lente look maak je zo!

Heb jij moeite met het uitkiezen van een goede make-up? En weet je niet zo goed wat in een nieuw seizoen als de lente werkt voor je huid? Ik vertel het je vandaag uitgebreid met mooie voorbeelden. In dit artikel laat ik je namelijk mijn top 3 aan make-up producten voor de lente zien, waarmee je snel een eenvoudig een mooie lente look maakt.

Lente look anno 2022

Voorgaande jaren droegen we soms best veel make-up. Totdat tante C insloeg, want toen zaten we veel thuis en make-uploos op de bank. Gelukkig komt daar nu verandering in, want niets vind ik zo vreselijk als geen make-up dragen. Je hoeft hiervoor niet all the way te gaan, want een beetje make-up doet echt wonderen voor je uitstraling. Voor deze lente gaan we dan ook voor een natuurlijke naked look. Een look waarvan je niet eens doorhebt dat er make-up op zit, maar je zeker wel verschil met voor en na ziet. Een stralende uitstraling, dat is waar we voor gaan.

1. Krijg die glow

Die mooie glow waarvan je uitstraling meteen 10 punten omhoog gaat, die willen we allemaal wel hebben. Je ziet er een stuk gezonder mee uit en voelt je (ik althans) er ook beter door. Een glow kun je krijgen door allerlei make-up producten te gaan gebruiken, maar juist voor deze look willen we zo naturel mogelijk overkomen. Ga dus voor een BB crème. Deze crèmes hebben een verzorgende werking voor de huid en een licht tintje. Het camoufleert overigens niet heel veel, maar dat hoeft ook niet. Imperfecties mogen er zeker zijn. Breng aan met een vochtig make-upsponsje en poeder niet af! De Clinique Dramatically Different Moisturizing BB-Gel is een superfijn exemplaar. Pakt goed op elke teint en hydrateert heel fijn.

2. Blosjes

Tijdens de eerste zonnestralen gaan we allemaal lekker naar buiten om te genieten. Sterker nog, onlangs toen het een week heerlijk weer was heb ik genoten op de loungebank in de zon. Overigens wel ingesmeerd, want ook in het voorjaar kan de zon al schade toebrengen aan de huid. Om toch al die fijne blosjes van de zon te krijgen kun je een fijne blush aanbrengen. De Sheertone Blush van MAC is hierbij een topper. Ik kocht hem in de kleur Pinch Me, welke zowel bij een lichte als bij een zongebruinde huid perfect staat. Breng aan met een fluffy kwast en klaar ben je! Tip: neem ook heel subtiel een beetje van je slapen en de randen van de voorhoofd mee, vergeet het puntje van je neus niet.

3. Aftoppen met de ogen

Omdat de ogen de sprekers van de ziel zijn mogen deze ook aangezet worden met make-up. Niet teveel overigens, maar heel subtiel. Zelf ga ik altijd voor een zwarte eyeliner en drie lagen mascara. Yes…drie lagen, want mijn wimpers zijn kort en recht en hebben dat echt wel nodig. Voor mijn wimpers gebruik ik tegenwoordig de mascara van Bobbi Brown, de Smokey Eye mascara. Deze werkt ontzettend goed voor mij en verlengt en geeft volume. Ik ben hier heel blij.

En klaar is jouw lente look! Laat producten als foundation, oogschaduw en highlighters achterwege. Hou het lekker simpel en basic en je zult zien dat je straalt als nooit tevoren!

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten