Een mooie tan met Australian Glow

Australian Glow

De zomer heeft zijn intrede gedaan en blote benen zijn al alledaags. Ik vind het heerlijk, maar die witte melkflessen zijn wat jammer. Gelukkig kun je een tan faken met Australian Glow. Al eens eerder schreef ik over de Australian Glow Self Tan Mousse, welke super is om van die witte benen af te komen. Vandaag laat ik hem nogmaals kort zien en voeg ik er nog een product aan toe, namelijk de Australian Glow Gradual Tanning Lotion.

Australian Glow

Australian Glow is een heerlijk merk als het gaat om mooi egaal bruin worden zonder zon. De ingrediënten van de producten van het merk verzorgen de huid meteen, zijn 100% vegan en dierproefvrij. Ze zijn biologisch en geven geen strepen en oranje gloed. Wat dan wel? Een hele mooie en natuurlijke tan! Daarbij werken ze hydraterend zodat de kleur langer aanhoudt en jij kan stralen met jouw glowy skin. De verpakking is gemaakt van Ocean Waste Plastic om zo de wereldwijde gezondheid en het herstel van de oceaan te steunen in de strijd tegen plastic. Daarnaast is er de mogelijkheid om een navulling van de producten aan te schaffen. Dit betekent dat er minder nieuw plastic wordt geproduceerd.

Australian Glow Self Tan Mousse

Een mooie en natuurlijke tan? Dan krijg je met de Australian Glow Self Tan Mousse. Hij is lichtgewicht en m.b.v. de Tanning Mitt (€8,99) makkelijk aan te brengen op de huid. Kakadu Plum en andere biologische ingrediënten zorgen ervoor dat de huid wordt gehydrateerd en verzorgd. Omdat je de mousse het beste aanbrengt met een Tanning Mitt is deze echt onmisbaar. Hiermee voorkom je namelijk strepen en breng je het egaal aan. Ook worden je handen er niet vies van. Heel fijn is dat de mousse snel en egaal droogt en niet vlekt op kleding. De kleur blijft zich tussen de 4 en 8 uur ontwikkelen. Daarna spoel je het makkelijk af en heb je een geweldige tan tot wel 6 dagen! De mousse is vrij van parabenen en PEGS en beschikbaar in Medium, Dark en Ultra Dark. Ik heb kleur Medium en voor de lichtere huidskleur is dat helemaal prima. Medium en Dark kosten €19,95 en Ultra Dark €24,95.

Australian Glow Gradual Tanning Lotion

Om de kleur van je tan lang te behouden wordt aangeraden om de Gradual Tanning Lotion te gebruiken. Hiermee smeer je iedere dag de huid in zoals met een bodylotion. De lotion heeft een verzorgende werking en stimuleert een mooie glow. Ook heeft hij een heerlijke geur, dus lekker smeren maar! De huid blijft namelijk gehydrateerd. De formule is verrijkt met gecertificeerde biologische hennep wat de droge huid voedt en hydrateert zonder de poriën te verstoppen. Naast dat je het op je lichaam aanbrengt kun je de lotion ook heel makkelijk op het gezicht aanbrengen. Hier zorgt hij voor een lichte tot medium tanning waardoor je zomerse kleurtje behouden wordt. Ook hiervoor geldt dat je geen oranje gloed krijgt, het streep- en vlekvrij werkt en snel droogt op de huid. De tube is een milieuvriendelijke verpakking en de formule dierproefvrij en vegan. Een tube heeft een inhoud van 200 ml. en kost €19,95.

De producten van Australian Glow zijn online verkrijgbaar bij Beauty Tasting!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten