Een mooie zomermake-up met Trinny London

Deze zomer wordt genieten en zeker met deze mooie make-up! Ik ga je namelijk vandaag een mooie zomermake-up met Trinny London laten zien. Wellicht ken je het merk al, misschien ook niet. De producten van het merk zijn niet vloeibaar en geen poeders of paletten, maar alles komt in handige stapelbare potjes. Scheelt een boel plek op je badkamer! Benieuwd naar de mooie zomermake-up?

Just a Touch Foundation/Concealer: Alison

Voorheen droeg ik elke dag foundation, maar nu niet meer. Vooral in de zomer is het dragen van een foundation niet zo heel fijn, want het kan een laagje op je gezicht vormen dat kan gaan zweten etc. Niet comfy dus! Mocht je nu wel graag wat plekjes willen verdoezelen of wel een foundation willen gebruiken, dan is deze Just a Touch Foundation/Concealer een aanrader. Je kunt hem namelijk all over als foundation gebruiken, maar ook plaatselijk aanbrengen als concealer.

Het product kun je heel makkelijk met een make-up sponsje of een kwastje aanbrengen. Ik kreeg de kleur Alison die perfect is voor de lichtere huidskleur. Mijn teint is hier al echt te donker voor. De foundation/concealer verdoezelt en matteert. Hij is verkrijgbaar in maar liefst 25 kleuren en kost €33,50.

Sheer Shimmer Lip2Cheek: Maiko

Voor je lippen en je wangen is er de Lip2Cheek. Dit is een fijne blusher die tevens dienst kan doen als lipstick. Deze peachy kleur Maiko is geweldig voor deze zomer en voorziet je jukbeenderen van een mooi warm blosje. Hij versterkt de zongebruinde kleur van je huid, dus top! Ook op de lippen doet hij het goed, want daar laat hij ook de mooie kleur achter. Met een heel klein beetje een glow en geen glans weliswaar, maar wel mooi subtiel.

Het product heeft een fijne shimmer die je niet direct ziet, maar die wel zorgt voor een mooie glow. Je brengt het makkelijk aan met een make-up sponsje of kwastje. Met je vingers kan ook, alleen ben ik daar niet zo’n fan van i.v.m. bacteriën. Het gewenste effect kun je zelf bepalen, want je kunt het per laagje opbouwen. De Lip2Cheek is verkrijgbaar in 12 kleuren en kost €26,50.

Lip Glow: Bella

Draag je graag een lipgloss, dan is de Lip Glow een fijn product voor jou. Hij geeft je lippen wat kleur en een geweldige glans. Tevens worden je lippen verzorgd en gehydrateerd, waardoor ze niet uitdrogen. Dat is in de zomer natuurlijk ook heel fijn. Het kleurtje dat ik kreeg is Bella en doet het heel goed in combinatie met de Sheer Shimmer.

Deze kleur kun je zowel in de avond naar een feestje als overdag naar je werk heel goed dragen. Aanbrengen doe je met je vingertoppen of met een lippenseel. Hij is verkrijgbaar in 11 mooie en uiteenlopende kleuren en kost €19,-.

The Right Light Illuminator: Sunlight

Een highlighter is nog steeds helemaal in om te dragen en met deze The Right Light Illuminator krijg je die mooie glow in een handomdraai op je jukbeenderen. De kleur Sunlight heeft een prachtige gouden glow die het zonlicht mooi weerkaatst. Ook deze kleur doet het fantastisch op een zongebruinde huid!

De intensiteit van de highlighter kun je zelf bepalen, want wanneer je het meer uitsmeert met bijvoorbeeld een make-up spons is het effect heel mooi subtiel. Wil je liever wat meer effect? Breng het dan aan met je vingers en werk desnoods met meerdere laagjes. Staat prachtig! De highlighter is verkrijgbaar in 4 kleuren en kost €30,-.

Lash2Brow Mascara + Brow Gel: Intense Black + Chestnust

Natuurlijk mogen de wimpers en wenkbrauwen niet vergeten worden, want hiermee maak je jouw look compleet. Ook wanneer je geen of nauwelijks make-up draagt kunnen deze twee producten heel veel voor je uitstraling doen. Met de Lash2Brow Mascara + Brow Gel heb je een twee in één product, want het heeft namelijk twee kanten, waarvan aan één kant de mascara zit en aan de andere kant de brow gel.

De mascara komt enkel in een zwarte kleur, maar de brow gel is wel in meerdere kleuren te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit 5 kleuren, waarvan ik de kleur Chestnut kreeg. Dit is een vrij neutrale bruine kleur die bij veel mensen past en matcht, maar voor mij net wat te licht is. Het borsteltje van de brow gel is vrij klein waardoor je fijn precies kunt werken. Hij kleurt je wenkbrauwen goed en houdt ze in model.

Het mascara borsteltje loopt taps toe, waardoor je alle wimperhaartjes goed kunt bereiken. De kleur is extra black voor een mooie en intense look. Hij klont niet en brengt heel mooi egaal aan. De wimpers worden goed gesepareerd en krijgt lekker volume en lengte. De Lash2Brow Mascara + Brow Gel kost €33,50.

Alle producten van Trinny London zijn verkrijgbaar bij Trinnylondon.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door Jamey.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten