Een nieuwe skincare routine met de Dr. van der Hoog Hydra lijn!

Dr. van der Hoog Hydra

Dr. van der Hoog zul je wel kennen als je, net als ik, liefhebber bent van beauty producten. Mijn verleden met het merk gaat al heel lang terug, toen ik hun maskertjes kocht. Zo leuk om nu met hun in contact te komen via mijn werk! Nieuw binnen hun assortiment is de Dr. van der Hoog Hydra lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de vochtarme en droge huid. Dingdingding…komt als geroepen voor mij! Nu aan het einde van de winter is mijn huid ontzettend droog en trekkerig en dat is echt niet comfy. Leuk dus om deze nieuwe skincare uit te proberen. De lijn bestaat uit 3 producten, welke een complete nieuwe skincare routine vormen.

Dr. van der Hoog Hydra

De nieuwe Dr. van der Hoog Hydra lijn bestaat uit drie producten, waaronder een face wash, een serum en een dunne gelcrème. De ingrediënten zijn zo gekozen dat ze heel goed werken op de hydratatie van de huid en dit ook vasthouden. Op die manier is dat trekkerige gevoel verleden tijd en worden droogtelijntjes beperkt en/of voorkomen.

Dr. van der Hoog Hydra Foaming Face Wash

Een reinigingsschuim voor het gezicht, ik ben er dol op. Waarom weet ik niet zo goed, maar dit soort reinigers zijn heel fijn en makkelijk in gebruik. In de verpakking is het product vloeibaar, maar door middel van het pompje wordt het een fijn schuim dat je goed kunt verdelen en masseren in de huid. De face wash bevat groene kaviaar dat de huid meer water laat vasthouden en het zorgt voor soepelheid. 

Naast dat het echt heel fijn werkt op de huid ruikt het ook nog eens heerlijk. Het maakt mijn huid heel goed schoon en het mooie van alles: het droogt niet uit. Totaal niet! Veel reinigers doen dat namelijk wel en reinigen enkel. Ze doen verder weinig qua verzorging voor je huid. Met deze van Dr. van der Hoog zit je helemaal goed en is die droge huid weg! In een flacon zit 150 ml. aan product en hij kost €14,99.

Dr. van der Hoog Hydra Green Caviar Boost

Na het reinigen is het tijd voor een goede verzorging. Zeker wanneer je een droge of vochtarme huid hebt moet je hier goed op letten. Kies zorgvuldig jouw producten uit, want een droge huid heeft immers hydratatie nodig. De Green Caviar Boost is een serum met ook weer groene kaviaar. Hiermee verleng je dus de verzorging die ook in de face wash zit.

Een serum is sowieso een goed idee, want hiermee geef je jouw huid een extra stapje verzorging. Een serum biedt echt een boost aan de huid en met name een droge huid kan dit zeker gebruiken. Je brengt het aan op een gereinigde huid. De textuur is vrij dun en smeert daardoor heel goed uit. Je hebt maar een klein beetje nodig per toepassing. Wat opvalt is weer diezelfde lekkere geur. Ook trekt het heel goed en snel in, super! Een pompflacon heeft een inhoud van 30 ml. en kost €22,99.

Dr. van der Hoog Hydra 24H Moisture Gel Cream

De 24H Moisture Gel Cream is een fijne crème om jouw verzorgingsritueel mee af te sluiten. De crème is ook weer een lekkere lichte dagcrème met groene kaviaar en NMF (NMF staat voor Natural Moistering Factor). De kaviaar laat de huid meer water vasthouden en zorgt voor soepelheid, terwijl NMF de huideigen hydratatie nabootst op molecuul niveau, waardoor de huid nog langer en intensiever gehydrateerd wordt. Hiermee ben je dus dubbel zo goed aan het werk.

De Gel Cream komt in een pompflacon met een inhoud van 50 ml. De textuur is ook weer hier vrij dun en ligt echt tussen een gel en een crème in. Ik vind zoiets altijd heel prettig smeren. Bijkomend voordeel is dat het ook weer goed intrekt en geen plakkerig of vet laagje achterlaat. Je masseert het product goed in de huid (werk altijd met opwaartse massages voor een liftend effect) en je bent klaar om jouw dag te beginnen! Een flacon van 50 ml. kost €22,99.

Dr. van der Hoog memberclub

Mijn ervaring met deze nieuwe Dr. van der Hoog Hydra lijn is top! Omdat mijn huid hier echt naar snakt is het heerlijk om te gebruiken. De producten doen wat ze beloven en liggen qua prijs ook nog eens niet zo hoog. Hierdoor kan bijna iedereen ervan genieten. Mocht je nu ook de producten uit deze Hydra lijn willen uitproberen? Maak dan een account aan op Drvanderhoog.nl. Met een membership ben je namelijk altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, mag je meebepalen in de producten die ontwikkeld worden en kun je zelfs producten voor het merk testen. Daarbij krijg je als member standaard 30% korting op jouw bestelling en dat is natuurlijk altijd meegenomen.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten