Een serum is een boost voor je huid!

gezichtsserums

Gebruik jij het al? Een serum onder je dag- en/of nachtverzorging? Of heb je geen idee waar ik het over heb? Dan zal ik je eerst eens meer gaan vertellen hierover. Wat is het en wat doet het voor je huid?

Wat is een serum?

Een serum is een hele dunne substantie die erg veel werkstoffen bevat. Het is zo geconcentreerd dat je huid er werkelijk een boost aan werkstoffen van krijgt. Ze zijn zo geconcentreerd gemaakt dat er geen ingrediënten meer bij kunnen die comfort geven aan je huid en daarom breng je een serum dus ook aan onder je dag- en/of nachtcrème. Om je een wat duidelijker beeld te geven: een serum bevat soms wel 10x meer werkstoffen dan dat er in een crème verwerkt kunnen worden. Nu snap je dus wel waarom dit zo’n boost geeft.

Wat kan een serum voor je huid doen?

Zoals ik jullie hierboven al vertelde kan het een heleboel voor de huid doen, maar om nog wat specifieker te zijn zal ik er nog wat dieper op in gaan. De ingrediënten van een serum hebben kleinere moleculen waardoor het gemakkelijker en dieper in de huid trekt. Als je daarna een crème aanbrengt wordt die ook dieper mee de huid in genomen. Op de foto hieronder zie je duidelijk aan de huid dat de rechterhand serum heeft gekregen. Je ziet dit aan de vermindering van fijne lijntje op de huid. We hebben hier de Decaar Oxygen gel gebruikt.

Verder kan je serums op de website van Viva Donna vinden die werken aan huidverbetering, een stralendere huid, een vette huid, acne en ga zo maar door. 

Wanneer gebruik je een serum?

Een serum gebruik je altijd op een goed gereinigde huid onder de dag- en/of nachtcrème. Je kan er voor kiezen om overdag een andere variant te gebruiken als ’s nachts, op die manier kun je twee huidproblemen aanpakken. Uiteraard kun je ook dag en nacht hetzelfde product gebruiken. Let er wel op dat je niet te veel serum gebruikt. Het is gemakkelijk uit te smeren en je hebt er dus niet veel van nodig. Na deze stap heb je ook weer minder van je crème nodig. En dat met veel meer resultaat. Ga dus snel op zoek naar jou favoriete serum!

Wil je meer lezen over wat serums voor je huid doen? Je kunt altijd contact opnemen met Viva Donna om je probleem voor te leggen. Zij zijn allen schoonheidsspecialiste en zijn erg kundig in hun vak.

Met stralende groetjes, Viva Donna!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten