Een zuivere huid met Lavera Pure Beauty

Lavera Pure Beauty

Al jaren heb ik last van een onzuivere huid. Zo balen, want ik merk het meteen als ik verkeerde producten gebruik. Onzuiverheden steken dan al snel de kop op. Ook eet ik zo min mogelijk vlees en zuivel en dat lijkt goed te helpen. Wat ondersteuning in de vorm van fijne producten kan nu met Lavera Pure Beauty.

Lavera Pure Beauty kan helpen bij een onzuivere huid, puistjes en mee-eters. Veel volwassen vrouwen hebben hier last van en de meest voorkomende boosdoeners hiervan zijn stress, schommelingen van hormonen, het dragen van een mondmasker of erfelijke aanleg. Lavera Pure Beauty biedt producten met natuurlijke ingrediënten met een zuiverende werking. Denk aan natuurlijk salicylzuur dat verstopte poriën opent, waardoor overtollig talg en vuil van de huid kan worden verwijderd. Door bijvoorbeeld een peeling te gebruiken met salicylzuur wordt het eigen herstel van de huid gestimuleerd. Biologische munt heeft ook reinigende eigenschappen en tegelijkertijd verfrist en koelt het de huid. Dat is met name ideaal wanneer de huid wat rood kan zijn door irritaties.

Lavera Pure Beauty 3 in 1 Reiniger – peeling – masker

Heel fijn vind ik altijd de multifunctionele producten. Deze 3 in 1 reiniger is daar één van. Je kunt hem inzetten als reiniger, als peeling en als masker. Het reinigt de poriën diep en reguleert talg. Je brengt hem in de ochtend en avond aan als reiniger op een vochtige huid en spoelt af met lauwwarm water. Wil je hem als peeling gebruiken? Breng dan op het gezicht aan en masseer het met ronddraaiende bewegingen over de huid. Als masker kun je het meerdere keren per week aanbrengen op de huid en laat het 3 tot 5 minuten intrekken. Ook weer afspoelen met lauwwarm water.

De textuur van deze reiniger is als een milde scrub. De scrubdeeltjes zijn parels gemaakt van jojobawas en werken exfolierend. Ze zijn biologisch afbreekbaar, dus je spoelt geen rommel door het doucheputje. Ik vind het heerlijk op de huid en alle drie de mogelijkheden om te gebruiken heb ik getest. Hoe je het ook gebruikt, het is allemaal heel fijn! De 3 in 1 reiniger komt in een tube van 125 ml. en kost €7,49.


Lavera Pure Beauty Gezichtstoner

Als extra stapje om te reinigen gebruik je een toner. Hiermee haal je de vette glans van je huid en gebruik je het dagelijks dan zul je zien dat deze vette glans minder snel terugkomt. Tevens bereidt je je huid hiermee voor op de verzorgingsproducten die je erna aanbrengt.

De toner is als een soort water en breng je dan ook aan met een wattenschijfje. Het reinigt de huid nog een keer goed na. Heb je make-up verwijderd met de eerder genoemde reiniger? Dan zul je zien dat je met de toner er altijd nog wat afhaalt. Tevens matteert het de huid fijn en zorgt het voor een fris en schoon gevoel. Sommige toners kunnen best wat prikken en heftig zijn, deze heeft dat totaal niet. De toner breng je ook in de ochtend en avond aan na het reinigen van de huid. Je kunt het aanbrengen op je gezicht, hals en decolleté. Vermijd de huid rondom de ogen en mond, deze is namelijk heel dun en vatbaar voor irritatie. De toner komt in een flacon van 200 ml. en kost €8,99.


Lavera Pure Beauty Poriënverfijnende fluïde

Na het reinigen kun je deze fluïde aanbrengen op de huid. Hij geeft de huid een matte teint, iets dat een onzuivere huid niet zomaar heeft uit zichzelf. Hiermee bereid je de huid perfect voor op het aanbrengen van make-up.

De textuur is heel licht en smeert daardoor heel goed. Fijn is dat het snel intrekt en het geen plakkerig of vet gevoel achterlaat. Je ziet dat het roodheid vermindert en het de huid meteen verzacht en intensief hydrateert. Ook deze fluïde breng je in de ochtend en avond aan na het reinigen. Een pompflacon van 50 ml. kost €11,99.


Lavera Pure Beauty Anti-spot Gel

Heel fijn is de Anti-spot Gel. Deze biedt direct een oplossing bij puistjes. Doordat de tube lekker klein en handzaam is kun je hem overal meenemen, zelfs in je broekzak. Merk je plots dat er een puistje naar boven komt? Gebruik dan deze stick en het blijft weg.

Fijn is dat deze gel meten de huid verkoelt en kalmeert. Het droogt onzuiverheden uit, waardoor puistjes niet meer doorzetten en wegblijven. Fijn is het smalle tuutje. Hiermee kun je lekker gericht werken en perfect een kleine hoeveelheid aanbrengen daar waar jij dat wilt. Wanneer dat nodig is, kun je het meerdere keren per dag aanbrengen. Een kleine tube van 15 ml. kost €7,49.

Uiteraard ben ik de producten meteen gaan testen. Het moment was perfect, want door de griep en stress kwamen opeens overal puistjes. Zoooo vervelend en ook zeker iets om onzeker over te worden. Ik ben alle producten gaan gebruiken middels dit stappenplan en na twee weken begon ik verbetering te merken. Nieuwe onzuiverheden kwamen niet meer en die wat er waren zetten gelukkig niet door. Ik ben dus heel blij met deze lijn en kan het iedereen met een onzuivere huid aanbevelen.

De Lavera Pure Beauty is NATRUE gecertificeerd, vrij van synthetische ingrediënten en microplastics en vegan. 

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten