Elemis Pro-Collagen Rose Facial Oil

Elemis Pro-Collagen Rose Facial Oil

Ken je het merk Elemis al? Ook dit merk heb ik bij mijn laatst bezochte event ontdekt. Het merk staat bekend bij de grote cruises, waar ze het blijkbaar veel verkopen. Ga je je erin verdiepen, dan zie je ook echt de luxe ervan. Ik mocht kennismaken met de Elemis Pro-Collagen Rose Facial Oil.

Een gezichtsolie, het kan heel erg fijn zijn, maar als het niet geheel naar behoren werkt kan het ook een hell zijn. Deze Elemis Pro-Collagen Rose Facial Oil behoort gelukkig tot de eerste categorie!! Op het event mochten we het al op onze handen proberen en wauw…wat was dit intens lekker!

Elemis Pro-Collagen Rose Facial Oil

De Elemis Pro-Collagen Rose Facial Oil is een verzorgende gezichtsolie, speciaal ontwikkeld om fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan. Het verzorgd je huid en maakt deze zacht. Je uitstraling wordt frisser en je huid ziet er jonger uit. De olie bevat o.a. English Rose, een bekend ingrediënt in de beautywereld.

De verpakking van de Elemis Pro-Collagen Rose Facial Oil is supermooi! Het doosje is blauwig met glanzende details. Het straalt luxe uit. Erin zit een flacon met een pipetje (ideaal als het om een olie gaat i.v.m. doseren!) dat nog mooier is! Het heeft een verloop van doorzichtig naar roze, heel mooi en ik kan er naar blijven kijken…

De textuur van de olie is vrij vloeibaar. Soms heb je van die dikkere oliën en persoonlijk vind ik die niet zo fijn. Ze smeren soms wat stroever en je voelt ze vaak ook zitten. Deze van Elemis is dat niet, het voelt aan als een water en je smeert het heel goed uit. Je voelt meteen de zachtheid van het product, want het trekt meteen goed in en laat geen vettig of plakkerig laagje achter. Enkel een zijdezacht gevoel, dat is wat er achterblijft. Oh en die geur…die is heerlijk! Het ruikt echt heel erg naar rozen, superfijn!

Getest op rimpels heb ik het niet, want gelukkig heb ik er nog niet veel. Wel blijf ik met deze olie smeren om lijntjes en rimpels uit te stellen. Voorkomen kan niet, maar de natuur een beetje tegenhouden natuurlijk wel 😉 De Elemis Pro-Collagen Rose Facial Oil heeft een inhoud van 15 ml. en kost €94,60.

Smeer jij liever met een crème of met een olie?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten