Embryolisse Liquid Foundation

Embryolisse Liquid Foundation

Embryolisse kennen we voornamelijk van de Lait Creme, een multifunctioneel product waarover ik al eens eerder geschreven heb. Nieuw van het merk is de Embryolisse Liquid Foundation. Dit product combineert huidverzorging met make-up en laat je huid stralen. Benieuwd? Ik vertel er vandaag alles over!

Embryolisse Liquid Foundation

Huidverzorging gecombineerd met make-up vind ik super, want zo heb je enkel het beste voor je huid. Deze Embryolisse Liquid Foundation verzorgt de huid intens, want het bevat 50% aan dagverzorging en 50% aan make-up. Het zit vol met actieve ingrediënten, zoals witte pioen extract. Deze plant is bekend vanwege zijn therapeutische eigenschappen in de Chinese geneeskunde. Het beschermt de huidcellen tegen vervuilende deeltjes, welke schadelijk voor onze huid kunnen zijn. Het vermindert namelijk de glow en versnelt het huidverouderingsproces.

Daarnaast bevat deze foundation plantaardige glycerine wat het vochtgehalte van de huid op peil houdt. Hierdoor blijft deze soepel, comfortabel en stralend. Dat is niet alleen fijn voor je huid, ook de foundation blijft hier langer en mooier door zitten. Vitamine E beschermt daarbij nog tegen vrije radicalen en heeft een anti-aging effect. Het beschermt de huidcellen tegen oxidatieve stress en omgevingsfactoren. Ook heeft deze foundation een SPF20.

De Embryolisse Liquid Foundation komt in een mooi doosje dat geheel past in de stijl van het merk. Erin zit een flacon met een spitse punt applicator. Hiermee kun je het product heel goed doseren, altijd fijn. Je hebt namelijk per toepassing echt maar een beetje nodig. Dit werk je dan makkelijk uit met bijvoorbeeld een make-up sponsje.

De textuur van de foundation is heel licht en erg vloeibaar. Hierdoor brengt het zich prima aan. Hij dekt vrij goed, al is hij niet volledig dekkend. Dat hoeft voor mij ook niet, want vaak krijg je dan een dikke laag en dat voelt niet prettig aan. De finish van deze foundation is mooi. Hij geeft je huid een prachtige glow die we allemaal wel willen. Kleine oneffenheden worden minder zichtbaar. De foundation voelt heel prettig aan op de huid, plakt niet en je voelt hem eigenlijk nauwelijks zitten gedurende de dag. Heel fijn dus!

Deze nieuwe Embryolisse Liquid Foundation komt in vier verschillende kleuren waarvan ik kleur 01 Ivory Beige heb. Dit matcht ontzettend goed met mijn huid in de winter. Een flacon van 30 ml. kost €26,47 en is o.a. te koop bij Douglas en online te bestellen op Douglas.nl.

Welk product van Embryolisse heb jij al eens gebruikt?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten