Ergernis: dikke iPhone hoesjes!

Gustaav

Op internet verkopen ze zoveel leuke telefoonhoesjes en ik zou er dan ook wel een hele lade vol van willen, maar…ze hebben allemaal één groot nadeel. Ze zijn zo dik! Ik heb mijn iPhone, mede omdat ik het zo mooi vind wat dunne design betreft en een dik hoesje doet dit natuurlijk geen eer aan. Gelukkig is er een oplossing! Misschien ook leuk voor Vaderdag (tip!)?

Bij Gustaav verkopen ze namelijk superdunne iPhone hoesjes, die je telefoon evengoed goed beschermen tegen krasjes of deuken. Hierdoor blijft het dunne design van je iPhone zoals het is.  Superfijn, met name als je je telefoon o.a. op basis van het uiterlijk koopt.

Wij mochten een telefoonhoesje bij Gustaav uitzoeken en gingen voor een mooi zwart hoesje. Het is vrij simpel, maar mijn man heeft een zwarte iPhone (voor hem ging het hoesje worden) en dan is een zwart hoesje ook het mooist.

Het hoesje is echt superdun en als je het in de verpakking thuisgestuurd krijgt kun je niet zo snel geloven dat dit daadwerkelijk goed je iPhone beschermt. Gelukkig doet het dat prima. Het hoesje zit op alle plaatsen mooi aangesloten om de telefoon en je hoeft echt nergens concessies op te doen, heel fijn!

Uiteraard wil ik wel een beetje kritisch zijn en heb ik één minpuntje weten te bedenken, maar dat is iets waar je weinig aan kunt doen. Het uiterlijk van de achterkant van je iPhone is niet meer zichtbaar. Dit kun je natuurlijk oplossen door een doorzichtig hoesje te pakken (verkopen ze ook bij Gustaav), maar zelf ben ik daar niet zo’n fan van. Waarom niet? Ondanks zorgvuldig gebruik gaat er vaak toch wat rotzooi tussen je telefoon en je hoesje zitten en dat zie je dan zitten.

Mocht je nu denken dat de hoesjes van Gustaav enkel voor de iPhone zijn heb je het mis. Ze zijn er namelijk ook voor de Samsung. Fijn, want dit zijn de twee grootste merken smartphones. Duur zijn ze helemaal niet. Alle hoesjes, zowel voor de iPhone als de Samsung telefoons, kosten €17,95. Nieuwsgierig of er meteen een bestellen voor Vaderdag? Kijk dan eens op www.gustaav.com.

Welk hoesje heb jij om je smartphone?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten