Esse Probiotic Skincare Hyaluronic Serum

Als je mijn blog vaker leest weet je dat ik dol ben op serums. Dat extra stapje huidverzorging is eigenlijk best belangrijk en ook heel erg fijn. Het verzorgt je huid namelijk nog meer en je kunt het eigenlijk zien als een booster voor je huid en dat elke dag. Het Zuid-Afrikaanse biologische salonmerk Esse Probiotic Skincare lanceert het Hyaluronic Serum, een nieuw superhydraterend serum dat naadloos aansluit bij je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Esse Probiotic Skincare

Voor mij was het merk Esse Probiotic Skincare nieuw. Ik heb er wel eens wat over gelezen, maar nog nooit eerder mogen ervaren. Leuk dus dat mijn eerste kennismaking het serum betreft.

Het serum gebruik je, net als andere serums, op een gereinigde huid voor het aanbrengen van je dag- of nachtcrème. Het zorgt voor een betere opname van de huidverzorgingsproducten die daarna worden aangebracht. Daarnaast werkt dit serum intensief hydraterend en heeft het dankzij de hygroscopische werking (aantrekken van vocht) een opvullend effect bij fijne rimpeltjes.

Het serum komt in een glazen flacon met pipetje. Het doosje eromheen is vrij neutraal. Fijn is dat de flacon een donkere kleur heeft, hierdoor blijft het product wat langer goed. Het pipetje is ideaal om mee te doseren.

De textuur van het serum is vrij dun. Het is als een wat dikker water. Je hebt slechts enkele drupjes nodig per toepassing. Smeer het op je huid en je merkt meteen dat het ontzettend snel intrekt. Het laat geen voelbaar laagje achter, geen vettig laagje en ook geen plakkerig laagje. Heel erg fijn, want je merkt in feite niet eens dat je het draagt. De kruidige geur maakt het speciaal voor je zintuigen. De huid voelt heerlijk zacht aan en blijft de hele dag fijn gehydrateerd.

Esse werkt uitsluitend met ingrediënten die gecertificeerd biologisch zijn. Daarnaast is het merk vegan, dierproefvrij, fair trade en CO2 neutraal. Het is dus niet alleen goed voor je huid, maar ook voor de wereld en de dieren. Het Esse Hyaluronic Serum kost €46,- voor 15 ml. en €83,- voor 30 ml. Het is verkrijgbaar bij de beautyprofessional. Via Esseskincare.com vind je de desbetreffende salons.

Kende jij Esse Probiotic Skincare al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Esse Probiotic Skincare Hyaluronic Serum”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten