essence Brow Essentials

essence Brow Essentials

Wenkbrauwen blijven belangrijk en dat is maar goed ook. Ze maken namelijk je look compleet. Ook al draag je geen make-up, je ziet er een stuk frisser en stralender uit wanneer je mooie wenkies hebt. Ook bij essence weten ze dat, want ze komen met heerlijke Brow Essentials, zoals waxy potloden, een serum en meer!

Strong brows overnight

’s Nachts jouw wenkbrauwen verzorgen terwijl je slaapt? Het kan met dit Overnight Brow Mask van essence! Door het epileren, waxen, verven en shapen kan jouw huid flink wat te verduren krijgen. Wat extra liefde kan dus zeker geen kwaad. Dit wenkbrauw nachtmasker bevat aloe vera, panthenol en ricinusolie. Het hydrateert en verzorgt de fijne wenkbrauwhaartjes.

De textuur is als een soort van gel/serum dat je door middel van het kleine borsteltje makkelijk en gericht op je wenkbrauwen kunt aanbrengen. Je brengt het aan op schone wenkbrauwen voordat je gaat slapen en laat het ’s nachts goed zijn werk doen. De dag erna was je het eraf tijdens het reinigen van je gezicht. Hierdoor blijven jouw wenkbrauwen helemaal mooi van nature! Het Overnight Brow Mask kost €2,99.

Styling soap

Zeep voor je wenkbrauwen? Het klinkt wat gek en ik moet ook eerlijk zeggen dat dit de eerste keer is dat ik dit soort product zag en zelf kon ervaren. Deze Brow Styling Soap Set bevat een soort van zeep waarmee je jouw wenkbrauwen kunt stylen en ze perfect in model blijven zitten. Heel apart!

De stylingzeep is transparant en ziet er in de verpakking heel apart uit. Het gevoel is heel licht en zeker comfy, al had ik dat vooraf niet verwacht. Fijn is de transparante kleur, want hierdoor kan dit product met elke kleur wenkbrauw gebruikt worden. Het effect is top en langhoudend, maar wel vrij stijfjes. Je moet daar van houden natuurlijk. Het setje incl. borsteltje kost €3,39.

Let’s get waxy

Een wax potlood? Ook weer heel apart, maar oh zo ideaal voor je wenkbrauwen! Dit product is echt een musthave als je van een snelle aanpak houdt en evengoed mooie wenkies wilt. Met deze potloden style je namelijk heel makkelijk je wenkbrauwen.

De Brown Wax Pen is in vier kleuren verkrijgbaar en is waterproof, ideaal voor de regenbuien van het najaar! Met deze potloden geef je jouw wenkbrauwen kleur, vul je eventuele gaatjes op en breng je ze meteen in model door de waxachtige finish. Ze kosten slechts €1,99 per stuk.

Wow brow!

Je verzorgt je huid, maar verzorg je ook jouw wenkbrauwen? Met deze hydraterende After Shape Wenkbrauw roller is dat zo gebeurd. Hij mag natuurlijk niet ontbreken in deze essence Brow Essentials list. Na het epileren kalmeert hij namelijk de huid en helpt deze weer te herstellen. Heel fijn!

Na het epileren of harsen dien je eventjes te wachten en erna kun je de roller aanbrengen. Heel fijn is tevens het verkoelende effect dat je krijgt door de metalen rollerbal. Tip: voor een extra verkoelend effect bewaar je hem in de koelkast! De roller kost €2,89.

Hoe verzorg jij jouw wenkbrauwen?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten