Essence & Catrice Bloggersevent

Afgelopen zaterdag was het dan zover, de dag waar ik echt naar heb uitgekeken: het Essence & Catrice Bloggersevent. Het was de eerste keer dat ik een event van deze merken bezocht en ik was dan ook reuze benieuwd naar hoe het zou zijn. Ik mocht iemand meenemen, een medeblogster, waardoor het dus extra gezellig was. Tijdens deze te gekke dag heb ik superveel foto’s gemaakt die ik graag met je deel, zodat je een idee krijgt van wat ik af en toe allemaal doe voor mijn blog. Kijk je mee?

Al vroeg reden we met de auto naar Amsterdam, waar we bij de RAI, om precies te zijn Strand Zuid, werden verwelkomt door het team van MVPR. Strand Zuid is echt een heerlijk plekje om even tot rust te komen en te genieten van de zomerzon (als deze zich tenminste laat zien). Het zag er allemaal superleuk uit en speciaal voor dit event was alles in zomerse sferen aangekleed. Denk aan roze ballonnen, flamingo’s, cocktails in kokosnoten, vrolijke hapjes en meer.

Voor de muziek was er een DJ en natuurlijk kregen we een toespraak van zowel het PR bureau als van de verantwoordelijke van de merken. Ook was Xelly Cabau van Kasbergen er om een mooie look te maken met de producten van Essence en Catrice en ons te voorzien van beautytips. Serena Verbon vertelde tenslotte nog wat meer over haar te gekke samenwerking met Essence (het palette!).

Hierna mochten we in de schappen gaan kijken die er stonden. Er stonden echt ALLE producten van beide merken tentoongesteld en je mocht testen wat je wilde. Superleuk om zo de producten te leren kennen, want in de winkel ben je niet zo vrij dan dat je hier bent. Ik laat je wat toppers zien die er voor mij echt uit sprongen.

Tot slot mochten we aan het einde van de dag graaien. Ja, je leest het goed, graaien. Alles, maar dan ook echt alles wat in de schappen stond moest weg en we mochten pakken wat we wilden en in onze goodiebag stoppen. Omdat ik eerder weg moest kon ik helaas niet tot het einde blijven en mocht ik en mijn +1 al eerder wat items uitzoeken. We deden nog vrij bescheiden, want wat ik heb gehoord wat er later op de dag gebeurde was niet normaal. Ik heb zelf al vrij veel spulletjes uitgezocht, maar toch heb ik spijt dat ik sommige anderen dingen niet gekozen heb, zoals deze laatste lakjes. Ze zijn namelijk echt ontzettend mooi!

Tijdens het event werd er ook door de organisatie gefilmd en werden er foto’s gemaakt. Ook kwam ik twee medebloggers tegen met wie ik in een whatsappgroepje zit: Hilde van www.hillybillybeauty.nl en Astrid van www.ikhouvanbeauty.nl. Superleuk meiden om jullie eens gezien te hebben! Ook ben ik nog met Xelly op de foto gegaan! Naast het free shoppen kregen we overigens ook een goodiebag mee en dus kan ik weer een hele tijd vooruit met testen en weggeven van make-up. Je weet nu dus wat je kan verwachten komende tijd ;-). Zoals je leest was het al met al een drukke maar superleuke dag. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad en vond de organisatie echt super!! Graag wil ik MVPR, Essence en Catrice bedanken voor deze geweldige dag. Ik zal er nog lang aan terugdenken!

14 gedachten aan “Essence & Catrice Bloggersevent”

  1. Ik was even op vakantie zoals je weet, maar nu eindelijk weer even tijd om je blog te lezen;) Ik kan me voorstellen dat er echt naar uit hebt gekeken om dit event bij te wonen. Het ziet er echt super leuk uit. En dat graaien op het eind haha. Ik krijg er allemaal vreemde beelden bij. Vechtende beauty bloggers enzo;) Zo ging het vast niet hihi. Fijn dat je zelf al wat eerder wat mocht uitzoeken.

  2. Leuk dat je bij de event mocht bijwonen van Catrice en Essence! Erg leuk om te zien en het ziet er op de foto’s gezellig uit. Dat wil iedereen wel gratis make-up graaien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten