essence Double Trouble mascara

essence Double Trouble mascara

Double the trouble, double the fun! Essence lanceert nu hun gloednieuwe essence Double Trouble mascara! Deze innovatieve mascara heeft een 2-in-1 borsteltje met twee uiteinden voor een natuurlijke ooglook of dat wow-effect.

essence Double Trouble mascara

Een goede mascara vinden is voor mij altijd een ding. Wie mij volgt weet dat ik korte en rechte wimpers heb en dus lang niet elke mascara voor mij geschikt is. Juist daarom was ik heel benieuwd naar deze nieuwe essence Double Trouble mascara, want hij heeft 2 verschillende borsteltjes in één. Hoe dat precies zit? Het borsteltje heeft twee kanten, aan één kant van elastomeer voor extra volume en één kant van vezels voor meer definitie en krul. Hiermee kun je zowel een mooie natuurlijke look maken als een vavavoom look!

De Double Trouble mascara komt in twee varianten, een gewone mascara en een waterproof. Handig, want zo kun je er het hele jaar door van genieten. De verpakking ziet er heel tof uit met zijn felle kleurtjes. Blauw staat voor waterproof, roze voor de normale variant.

Nog nooit eerder heb ik een mascara als dit gezien. Het borsteltje is echt geweldig en je ziet goed het onderscheid tussen de twee kanten van de borstel. Je kunt de mascara met enkel één kant aanbrengen of ervoor kiezen om gewoon lekker beide kanten te gebruiken voor alle voordelen. Dit laatste doe ik met mijn gekke wimpers en het resultaat is top. Mijn wimpers zien er geweldig uit, blijven goed gesepareerd, krijgen lekker volume, worden langer en hebben een fijne krul. Helemaal zoals ik het wens!

Voor de prijs hoef je het overigens niet te laten, want zoals we van essence gewend zijn is het ook nu weer lekker budget. De nieuwe essence Double Trouble mascara kost namelijk maar €3,89 en voor en kwaliteit als dit is dat echt een koopje. Allemaal naar Kruidvat rennen dus of snel bestellen op Kruidvat.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten