Etos Kissed by the Sun

Etos Kissed by the Sun

Etos komt speciaal voor de zomer weer met een nieuwe make-upcollectie met daarin supermooie items in heerlijke zomerse kleuren. Als Etosfriend kreeg ik afgelopen maand weer een mooi pakketje thuis met daarin vier items uit de Etos Kissed by the Sun collectie.

Ook dit keer heeft Etos goed haar best gedaan, want de producten zijn prachtig. Met namen als Crabby Red is je zomer toch compleet? Zoals je ziet ontving ik een make-up fixing spray, een bronzer, lipgloss en een nagellak.


Etos Kissed by the Sun Sunkissed Bronzer

Ik begin graag met de bronzer, want dat is mijn favoriet van allemaal. De verpakking is leuk en heeft een mooie gouden kleur. Past natuurlijk perfect bij de zomer!

Van binnen is het echter nog mooier. Als je het doosje voor de eerste keer opendoet krijg je echt dat wow-effect! Wat een glans! Het is goud, het schittert en je kan er niet omheen.

De swatch vind ik ook erg mooi, al is hij wel best heftig. Naast een bronzing effect geeft hij je tevens wat glow en persoonlijk vind ik dat erg mooi.

De heftigheid blijft, ook met aanbrengen. Zorg voor een goede luchtige brush en klop die goed uit voor het aanbrengen. Zelfs dan moet je even goed blenden anders krijg je plekken. Het resultaat vind ik overigens heel erg mooi! De Sunkissed Bronzer kost €4,99.


Etos Kissed by the Sun Lipgloss Crabby Red

De lipgloss ontving ik in de kleur Crabby Red. Hij is er overigens ook nog in andere (ook wat zachtere) kleuren. De verpakking is leuk en net even wat anders. Ook hier komen weer de gouden details in de dop terug.

Ook deze kleur is weer erg mooi als je het mij vraagt. Het is een warme kleur rood die tevens een fel tintje heeft, waardoor hij perfect is voor de zomer.

Op de lippen is hij ook erg mooi. Je ziet wel dat hij niet geheel dekt, maar ik heb hem wel dun aangebracht. Ik houd namelijk niet zo van die plakkerige lippen door de gloss. Met een dun laagje heb je tevens een wat minder heftig resultaat. Wil je hem nog wat roder? Smeer hem dan iets dikker. De lipgloss kost €2,99.


Etos Kissed by the Sun Nailpolish Crabby Red

Om even in de Crabby Red sferen te blijven laat ik je nog de nagellak zien. Ik vind het altijd leuk als je je make-up kunt matchen met je nagels of accessoires. Het plaatje wordt dan nog completer.

Het ziet er ontzettend mooi uit! De kleur is hetzelfde dan de lipgloss, maar toch lijkt hij hier iets anders. Komt natuurlijk omdat de lipgloss op je huid zit en de nagellak op je nagels. Ik ben hier heel blij mee en ga dit lakje deze zomer zeker vaker dragen! De nagellak kost slechts €2,99.


Etos Kissed by the Sun Make-up Fixing Spray

De fixing spray heeft ook weer een mooie verpakking met veel goud. De spray zelf is een ‘gewone’ fixing spray. Er zitten geen shimmers in voor een glow o.i.d. Wel heeft hij een heerlijke warme en zomerse geur, heel fijn! De fixing spray kost €3,99.

Zoals al mag blijken ben ik erg blij met deze producten. De Etos Kissed by the Sun collectie is top en bestaat natuurlijk uit nog veel meer producten en kleuren. Stuk voor stuk mooi voor de zomer en dat alles voor een lekker budget prijsje. Etos Kissed by the Sun is nu te koop bij Etos. Kijk op www.etos.nl voor een filiaal bij jou in de buurt.

Wat vind jij van de bronzer?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

4 gedachten aan “Etos Kissed by the Sun”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten