Etos Limited Edition December Collectie

Etos Limited Edition December Collectie

De tijd van het shinen is weer begonnen. De feestdagen zijn korter bij dan ooit en om jouw feestmake-up compleet te maken komt Etos ook dit jaar weer met een mooie Etos Limited Edition December Collectie. Met hierin 11 beauty producten en vier geurkaarsen, om zo ook je huis een heerlijke touch te geven. Vandaag laat ik je enkele items uit deze geweldige collectie zien en ik maakte er een look mee.

Etos Limited Edition December Collectie

Laat ik beginnen met het feit dat alle producten er weer ontzettend mooi uit zien. De bloemen lijken handgeschilderd te zijn en de gouden glans is heel feestelijk. Dat weten ze bij Etos toch altijd heel goed te doen, want elk jaar is het weer een feestje!

De lippenstiften van Etos zijn altijd top. Deze uit de Etos Limited Edition December Collectie komen in een prachtige huls met magnetische sluiting. Lekker luxe! In totaal vind je drie kleuren in de collectie: Santa’s Helper, Sparkle Away! en Mistletoe Fever.

De kleuren die ik kreeg zijn Sparkle Away (links) en Mistletoe Fever (Rechts). De lipstick zonder glitter is ontzettend romig en smeert hierdoor heel erg goed en prettig. Het laat goed pigment achter en het voelt heel comfortabel aan op je lippen. Een heel erg lange houdbaarheid heeft hij niet, maar voor dat geld is dat ook niet erg. Mistletoe Fever heeft overigens een hele fijne glitter, die een supermooi effect aan je lippen geeft!

De glitter lippenstift is wat minder romig en hoe voelt bij het smeren ook hard aan. Als je hem over de kleur heen wilt doen merk je dat je door de hardheid van de glitter stift de kleur eraf wrijft. Ik had gehoopt dat deze wat zachter zou zijn. Evengoed is het een leuke hebberd, want hij laat zeker glittertjes achter! Beide lipsticks kosten slechts €3,99 per stuk.

De Shimmering Drops oftewel Drops of Heaven zijn prachtig voor een tikkeltje meer glans. Uiteraard kun je dat ook met een highlighter doen, alleen hebben deze drops net een wat heftiger effect. Heel leuk om bijvoorbeeld een drupje op bovenkant van je lippen te doen of net onder je wenkbrauw. Geeft een supermooi effect.

Het product bevat een pipetje en zelf vind ik dat niet zo heel handig. Er blijft altijd genoeg product achter in de verpakking en dat is zonde. Evengoed…ik vind het een fijn product! De Shimmering Drops kost €4,99.

Heel mooi is ook de verpakking van dit Bronzing Palette. Net als de lippenstiften bevat hij bloemen die handgeschilderd lijken te zijn. Super luxe en feestelijk!

De inhoud is ook erg mooi. Het palette bevat een highlighter voor een mooie glow. Met de bronzer kun je je gezicht mooi shapen of simpelweg een beetje kleur aanbrengen. De kleur is erg mooi en zeker niet te heftig.

Beide kleuren, zowel de highlighter als de bronzer zijn mooie warm en zacht van kleur. Fijn vind ik dat de highlighter een ietwat gouden glow heeft. Dat maakt de kleur warm en niet zo hard. De bronzer heeft ook een hele fijne shimmer, dat een supermooie glans geeft. Het Bronzing Palette kost €6,99.

Tot slot kreeg ik nog de feestelijke Glitter Body Puff. De verpakking is ook hierbij weer ontzettend mooi. Het product geeft je huid of haar een feestelijke touch met fijne shimmertjes. Je hoeft enkel een keer in het pompje te knijpen en ‘poef!’, het geeft een wolk glitters af. Deze Glitter Body Puff kost €4,99.

Uiteraard heb ik ook een look gemaakt met de producten. Ik vind het heel erg mooi, al zal ik voor de feestdagen wel wat meer oogmake-up dragen denk ik. De lipstick is ontzettend mooi. Zie je wat ik bedoel met de shimmertjes? Top toch? Zie je ook de mooie glow van de highlighter en de bronzer?

De nieuwe Etos Limited Edition December Collectie is verkrijgbaar bij Etos. Kijk op www.etos.nl voor een filiaal bij jou in de buurt. Zoals de naam al zegt is het limited edition, dus beperkt verkrijgbaar.

Wat vind jij van deze feestdagencollectie?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten