Etos Limited Edition Holographic Make-up

Etos Limited Edition Holographic Make-up

Net als ontzettend veel andere make-upmerken komt ook Etos eigen merk met een holografische make-uplijn. De lijn is niet heel uitgebreid, maar aangezien het echt een trend is die ook weer zal overgaan hoeft dat natuurlijk ook niet. Vandaag laat ik je enkele producten uit de nieuwe Etos Limited Edition Holographic Make-up lijn zien.

De producten uit de Etos Limited Edition Holographic Make-up lijn zien er waanzinnig mooi uit. De verpakkingen hebben allemaal een holografisch uiterlijk en dat weerspiegelt natuurlijk heel goed de lijn zelf.

De Loose Glitter Primer kan je wellicht een verkeerde indruk geven. Ik dacht kort door de bocht en had verwacht dat er glitters in zouden zitten. Dit is dus niet zo.

Het is een zachte en lichte primer met een crème-achtige formule. Deze primer is bedoeld om losse glitters op zijn plek te houden. Perfect natuurlijk voor een holografische look, want daar komen vaak glitters bij kijken. De Loose Glitter Primer kost €2,99.

Ook kreeg ik twee lipsticks uit de nieuwe Etos Limited Edition Holographic Make-up lijn. In totaal zitten er drie in de collectie. De kleurbenamingen zijn weer top gekozen. Ook de lipstickhuls ziet er prachtig uit.

In deze nieuwe make-uplijn zitten dus drie holografische lipsticks, waaronder deze Fairy Dust en Mauve O-holic. Elk hebben ze een ander kleureffect op je lippen.

Als ik eerlijk mag zijn valt dit me een beetje tegen. Beide lipstick vind ik niet echt holografisch te noemen. Fairy Dust (links) is meer een transparante glitter lipstick en Mauve O-holic (rechts) is een mooie crème lipstick.

Geheel teleurgesteld ben ik niet, want wat is Mauve O-holic een mooie kleur. Hij is niet te fel en niet te donker, niet te dof maar geeft wel een mooie glans. Daarbij voelt hij ook nog eens heel erg comfortabel aan. De lipsticks kosten €3,99 per stuk.

Tot slot kreeg ik nog de Illuminating Fixing Spray. Een fixing spray is ervoor bedoeld om je make-up mooi vast te zetten en hem langer houdbaar te maken. De spray heeft wat mij betreft geen holografisch effect, maar geeft wel een mooie glow. Het spritsen is een nadeel, want hij geeft geen fijne nevel af, maar echt een beetje druppels waardoor je het niet mooi op je toet krijgt. Jammer! De Illuminating Fixing Spray kost €4,99.

De look die ik met deze producten maakte is prima. Eigenlijk zie je enkel de Mauve O-holic lipstick, de rest is onzichtbaar haha. De primer heb ik overigens wel gebruikt, maar meer om geen make-up in de vouwtjes te krijgen. Werkt prima.

Al met al ben ik een klein beetje teleurgesteld in deze producten uit de Etos Limited Edition Holographic Make-up lijn. De enige topper vind ik de Mauve O-holic lipstick, de rest valt me wat tegen. Deze producten koop je bij een Etos filiaal bij jou in de buurt. Waar een Etos is zie je op www.etos.nl.

Wat vind jij van de Mauve O-holic lipstick?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

3 gedachten aan “Etos Limited Edition Holographic Make-up”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten