Eucerin Aquaphor + winactie!

Heb je tijdens het gure herfstweer vaak last van zeer droge, gebarsten en beschadigde huid. Lees dan zeker even verder. Eucerin introduceert namelijk Eucerin Aquaphor, dé oplossing voor al deze problemen. Het huidverzorgingsmerk brengt deze Amerikaanse favoriet naar Nederland. De huidherstellende zalf op basis van paraffine biedt dankzij de actieve ingrediënten en hydraterende kwaliteiten direct verlichting bij diverse huidbeschadigingen. Een erg fijn product dus! Nog een leukigheidje: ik mag van Eucerin twee pakketjes van deze nieuwe Eucerin Aquaphor weggeven!

Tegenwoordig is er voor ieder euvel wel een zalfje verkrijgbaar. Zo heb ik bijvoorbeeld onder andere een dagcrèmepje voor mijn gezicht, een speciale oogcrème, een nachtcrème, bodylotion, voetcrème, handcrème en lipbalm. Naast crèmes zijn er nog de zalfjes, eentje voor die vervelende kloven in je vingers, eentje voor huiduitslag en eentje voor als je een wondje hebt. Heel leuk natuurlijk, maar hoe fijn zou het zijn om één zalfje te hebben voor meerdere toepassingen?! De nieuwe Eucerin Aquaphor is zo’n alleskunner. Je kunt hem namelijk gebruiken voor droge nagelriemen, huiduitslag, luieruitslag, gebarsten lippen, snij-, schaaf- en zelfs brandwondjes.

Sinds 1900 is deze Multi-inzetbare zalf al de nummer één tegen huidbeschadigingen in Amerika en sinds kort is hij dus ook hier in de Nederlandse apotheken verkrijgbaar. Dankzij de unieke formule versnelt hij het herstelproces van je huid. Ook fijn: hij is geschikt voor jong en oud! Door de milde, effectieve en verzachtende werking wordt deze superzalf wereldwijd aanbevolen door artsen, dermatologen en zelfs kinderartsen.

Eucerin Aquaphor heeft een vrij dikke en vettige textuur. De zalf is doorzichtig van kleur. Verrassend, want meestal zijn zalfjes wit. Doordat de zalf zo dik en vettig is, is het belangrijk dat je er rustig aan mee doet en hem gedoseerd aanbrengt. In tegenstelling tot wat je zou denken laat hij zich goed uitsmeren. Hij trekt redelijk snel in, maar blijft wel een ietwat vettig laagje achterlaten. Dit moet natuurlijk ook, want zo kan hij optimaal je huid herstellen. Zelf heb ik af en toe last van wat droge plekjes op mijn oogleden en mijn neus. Een zalfje van de huisarts helpt niet, maar bij het gebruik van Eucerin Aquaphor wordt het al snel stukken beter. Top!

De formule op basis van de minerale olie paraffine (zonder water) vormt een gunstige herstelomgeving voor je huid, doordat de doorgang van waterdamp uit de wond intact blijft. Zo heb je het effect van ‘aan de lucht laten genezen’ maar wel met de verzorging van de zalf. De zalf legt eveneens een beperkt doorlaatbare beschermlaag over de aangetaste huid, waardoor het geïrriteerde gebied gehydrateerd blijft. Belangrijk is dat je de zalf niet op een open of bloedende wond aanbrengt!

De actieve ingrediënten panthenol en bisabolol dragen bij aan een versneld huidherstel. Eucerin Aquaphor bevat daarnaast het hydraterende bestanddeel glycerine waardoor de huidbarrière beschermd blijft. Door de beperking van werkzame ingrediënten in de zalf, heeft Aquaphor een hoge huidverdraagzaamheid. Klinische studies hebben uitgewezen dat Eucerin Aquaphor het ontstaan van huidirritatie als gevolg van medische en cosmetische ingrepen helpt herstellen. De zalf is zelfs geschikt voor de tere huid van baby’s en kinderen. Heel fijn is dat de zalf parfumvrij is en het geen kleurstoffen, alcohol en conserveringsmiddelen bevat.

Over Eucerin

De eerste Eucerin crème (Eucerit) is in 1900 in samenwerking tussen de apothekers Dr. Beiersdorf, Dr. Lifschutz en de dermatoloog Prof. Unna ontwikkeld en was de eerste stabiele en houdbare crème die de huid een goede bescherming en extreem verzachtende verzorging bood. Sindsdien is Eucerin al meer dan 100 jaar een pionier in de medische huidwetenschap en in de ontwikkeling van betrouwbare, uiterst effectieve productinnovaties volgens hoge dermatologische normen.


Win! Win! Win!

Wil jij één van de twee Eucerin Aquaphor pakketjes winnen? Maak de volgende zin af en wie weet ben jij de gelukkige winnaar en is jouw huid deze herst en winter beschermt!

Als ik Eucerin Aquaphor win ga ik hem gebruiken voor …


We hebben twee winnaressen voor de Eucerin Aquaphor pakketjes! ?

Gefeliciteerd! ?
Charlene Jongen
Miranda de Jong

Jullie mogen je gegevens sturen middels een berichtje en dan komt het pakketje zsm jullie kant op!


Mocht je niet gewonnen hebben? Je kunt hem natuurlijk ook gewoon zelf shoppen. Eucerin Aquaphor is verkrijgbaar bij de apotheek. Een tube heeft een inhoud van 40ml. en kost €8,99.

6 gedachten aan “Eucerin Aquaphor + winactie!”

  1. Als ik Eucerin Aquaphor win ga ik hem gebruiken voor mijn droge lippen, droge plekjes en alle stuntelige ongelukjes die ik constant bij mezelf veroorzaak. Ik ben ook heel benieuwd wat het voor brandwondjes doet! En als ik hem win neem ik hem mee op reis, minder mee is enorm praktisch!

    1. Gefeliciteerd! Jij bent één van de twee winnaressen van de Eucerin Aquaphor winactie! Stuur je even een berichtje via Facebook of een mailtje met jouw gegevens? Dan komt het zsm jouw kant op!

  2. Als ik Eucerin Aquaphor win ga ik hem gebruiken voor die ruwe plekjes op mijn elleboog, waar mijn dochter van 2 me altijd spontaan kusjes op geeft als ze ze voelt, omdat ze denkt dat ik me daar pijn gedaan heb.. het voelt net zo ruw als de schaafplekken op haar knieen..

  3. Als ik Eucerin Aquaphor win ga ik hem gebruiken voor vermindering en voorkoming van de wat schralere plekken op de achterzijde van mijn boven benen. Ik krijg deze plekken altijd als het Kouder gaat worden en die zijn vaak erg pijnlijk, en voorkomen is eigenlijk gewoon beter dan genezen…

  4. Als ik Eucerin Aquaphor win ga ik hem gebruiken voor … mijn ontzettende droge, gebarsten en pijnlijke lippen.. + de ruwe plekken op mijn ellebogen.. Lijkt me een fijne en goede créme!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten