Eucerin Hyaluron-Filler +3x Effect

Eucerin Hyaluron-Filler +3x Effect

Vanaf ongeveer ons vijfentwintigste jaar begint onze huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Ik merk het ook (inmiddels ben ik dan ook al wel 36…), maar smeren is dus zeker een must. De barrièrefunctie van de huid wordt namelijk zwakker, de stofwisselingsprocessen in de cellen worden trager en de huid verliest meer vocht en wordt minder elastisch, waardoor fijne lijntjes ontstaan. Gelukkig kunnen we er tegen smeren met Eucerin Hyaluron-Filler +3x Effect. De lijn bestond al en viert alweer haar 15e verjaardag. Speciaal daarom is de lijn voorzien van een make-over en zijn de producten vernieuwd.

Eucerin Hyaluron-Filler +3x Effect

De vernieuwde producten zijn nu nog krachtiger dankzij de toevoeging van enoxolone, wat de natuurlijke afbraak van hyaluronzuur verlaagt. Hiermee vertraag je het verouderingsproces van de huid. Dankzij de samenstelling met het nieuwe HYAL-Complex werkt de Hyaluron-Filler +3x Effect op verschillende niveaus, waardoor een hoge anti-rimpel effectiviteit wordt bereikt. De producten zijn dus veel effectiever dan reguliere anti-age producten. De drie belangrijkste ingrediënten in deze productlijn zijn Hyaluron voor het hydrateren en opvullen van rimpels, Saponine wat de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur door de huid stimuleert en enoxolone dat de afbraak van hyaluronzuur verlaagt. Heel fijn is dat de lijn lekker compleet is. Zo bestaat hij uit verschillende dag- en nachtcrèmes, een oogcontourcrème, een serum concentraat, masker en een hydratatie- en vitamine C booster. Het beste is natuurlijk om jouw complete gezichtsverzorging hiermee in te vullen voor een optimaal resultaat.

Eucerin Dagcrème SPF30 Hyaluron-Filler +3x Effect

De dagcrème is een perfecte crème om dagelijks te gebruiken. Smeer hem lekker na het reinigen en masseer hem in. De crème is een ware anti-age booster en vind ik een topper om vanaf je 25e al dagelijks te gaan smeren. Let wel op, want je moet wel echt elke dag blijven smeren voor een goede werking. Zo heel af en toe werkt namelijk niet.

De textuur is vrij dun en smeert daardoor heel erg goed. Bij mij duurt het eventjes voordat hij helemaal intrekt, waarna je makkelijk jouw make-up kunt aanbrengen. Fijn is dat deze crème een SPF30 bevat, waardoor je jouw huid automatisch beschermt tegen de negatieve effecten van de zon. De crème is geschikt voor de normale huid en kost €36,95 voor een potje van 50 ml.

Eucerin Nachtcrème Hyaluron-Filler +3x Effect

Speciaal voor de nacht is er de nachtcrème. Een nachtcrème is qua formule vaak net wat intensiever en verzorgender, omdat de huid in de nacht hertelt van alle invloeden van overdag. Deze nachtcrème bevat als extra het toegevoegde dexpanthanol, welke het huidregeneratieproces ondersteunt. Zo hertelt je huid nog sneller en beter en word je wakker met een lekker zacht en verzorgd huidje.

Deze crème is qua textuur iets dikker en voller dan de dagcrème, maar ook dit is kenmerkend voor een nachtcrème. Hij smeert overigens goed en lijkt wat te smelten op de huid. Heerlijk! Ook deze duurt weer even voordat het intrekt, maar laat geen plakkerig of vet gevoel achter. Een potje van 50 ml. kost €36,95.

Eucerin Vitamine C Booster Hyaluron-Filler + 3x Effect

Als extra kun je de Eucerin Vitamine C Booster gebruiken. De formule van dit product bevat 10% pure vitamine C, wat vrij veel is voor een product. Vitamine C geeft je huid een krachtige bescherming tegen schadelijke factoren, zoals bijvoorbeeld UV-straling. Daarom is dit product ideaal om nu in de lente en de zomer te gebruiken. Het komt in drie aparte flacons samen in een doosje. Waarom? Omdat zo de versheid behouden blijft. Vooral bij vitamine C kan de werking snel vervliegen als een product wat langer open is. Daarom heeft elk flesje ook een speciaal pompje om te doseren.

De textuur is vrij dun en vloeibaar en je hebt dan ook per toepassing maar een beetje nodig. Masseer het zachtjes in de huid en laat even intrekken. Dit gebeurt vrij snel. Je kunt deze booster voor de crème gebruiken! Een doosje met 3 x 8 ml. kost €41,95.

De producten van Eucerin zijn verkrijgbaar bij o.a. de betere drogist en sommige apotheken. Ook kun je de producten direct online bestellen bij de officiële webshop Eucerin.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten