Eucerin Hyaluron Filler Huidverfijnend Serum

Eucerin Hyaluron Filler Huidverfijnend Serum

Eucerin komt dit voorjaar met een nieuw serum in hun Hyaluron Filler lijn. Het gaat om het Eucerin Hyaluron Filler Huidverfijnend Serum en zoals de naam al aangeeft vult het fijne lijntjes op en verfijnt het de poriën. Ik kon niet wachten om het uit te proberen en laat je vandaag weten wat ik ervan vind.

Eucerin Hyaluron Filler Huidverfijnend Serum

Rond mijn leeftijd (ik ben 35 jaar) beginnen vaak al wat lijntjes te verschijnen. Huidveroudering kunnen we niet stoppen, maar een beetje afremmen lukt zeker met het gebruik van de juiste producten. Dit Eucerin Hyaluron Filler Huidverfijnend Serum kan je hierbij helpen. Het is het eerste serum van Eucerin dat fijne lijntjes voller maakt (dus opvult) en poriën verfijnt. Tevens biedt het een antioxidant bescherming, dat beschermt tegen vrije radicalen en schade door invloeden van buitenaf.

De formule bestaat o.a. uit drie belangrijke actieve ingrediënten: hyaluronzuur, glycolzuur en melkzuur. Deze combinatie geeft je huid een jongere uitstraling en een zijdezacht gevoel.

De textuur van het serum is licht en niet vet. Hierdoor kunnen alle huidjes het smeren, ook de acnegevoelige huid. Het serum voelt aan als een water en smeert daardoor heel goed uit. Fijn is overigens het pipetje, want hiermee kun je drupsgewijs doseren. Smeer het op de huid, hals en decolleté. Het trekt supersnel in en laat geen voelbaar laagje achter.

Goed om te weten is dat het serum geschikt is voor alle huidtypes. Iedereen kan dus van de voordelen van dit serum genieten. Het serum is geschikt voor dagelijks gebruik en kun je in de ochtend en avond aanbrengen op een gereinigde huid. Erna breng je jouw gewenste dag- of nachtcrème aan. Let wel op met de zon, want het serum kan de gevoeligheid door de zon verhogen. Je moet dus altijd een goede SPF smeren!

Zelf heb ik gelukkig nog weinig rimpels. Alleen bij de ooghoeken (de zogeheten kraaienpootjes) beginnen wat rimpels te komen bij mimiek. Toch blijf ik dit product gebruiken, want mijn poriën zijn zeker minder zichtbaar. De huid lijkt zo een stuk egaler. Ik ben hier heel blij mee en blijf lekker doorsmeren! Dit Eucerin Hyaluron Filler Huidverfijnend Serum heeft een inhoud van 30 ml. en kost €32,49. Het is verkrijgbaar bij de apotheek.

Smeer jij al tegen huidveroudering?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten