Eucerin Hyaluron filler serum

Eucerin Hyaluron filler serum

In de zomer is hydratatie van de huid onwijs belangrijk. De huid kan namelijk uitdrogen door allerlei externe omstandigheden, zoals de zon, de warmte en eventuele zonbescherming. Als je een beetje thuis bent in de ingrediënten uit de beauty wereld weet je dat hyaluron hét ingrediënt is voor ultieme hydratatie. Het nieuwe Eucerin Hyaluron filler serum is dan ideaal. Wat het is en wat het precies doet leg ik je vandaag uit.

Eucerin Hyaluron filler serum

Het nieuwe Eucerin Hyaluron filler serum wordt ook wel de hydratatie booster genoemd. Waarom? Omdat het tot wel 24 uur intensieve hydratatie geeft aan de huid. Dat is vrij lang en heel fijn, want zo wordt je huid lang gehydrateerd met alle voordelen die erbij horen. Denk aan het beschermen van de huid en het remmen van het huidverouderingsproces. Het vult namelijk ook de huid van binnenuit op waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Smeren dus die handel!

De booster bevat 11 ingrediënten waardoor het product een hoge concentratie actieve werkstoffen bevat. Zoals bijvoorbeeld een drie keer hogere concentratie hyaluronzuur. Het geheim van de effectiviteit van deze hydratatie booster is de combinatie van sterk geconcentreerd korte- en middellange keten hyaluronzuur. Het middellange keten hyaluronzuur blijft op het huidoppervlak, waar het water aantrekt en bindt. De korte keten versie dringt dieper door in de opperhuid. Het vult de huid dus effectief van binnenuit op om de eerste tekenen van veroudering te verminderen.

De textuur van de booster is als een lichte gel. Hierdoor brengt het heel fijn aan en geeft het geen plakkerig laagje. Een bijkomend voordeel vind ik dat het een heerlijk fris gevoel achterlaat. Vooral na een warm dagje is het heel verfrissend op je huid, net als een aftersun. Ik vind het een heerlijk product, want niet alleen voelt het fijn aan op de huid, je merkt ook dat het wat doet. Ik merk met name het comfortabele gevoel van mijn huid die niet meer trekkerig aanvoelt.

Het Eucerin Hyaluron filler serum is geschikt voor dagelijks gebruik en elk huidtype, zelfs de gevoelige huid. Je brengt het aan na het reinigen en voor je verzorgingsproducten. Je kunt het ook gebruiken als primer voor onder je make-up. Mocht je nu denken…het is niks voor mij want echt huidveroudering heb ik nog niet…dan heb je het mis. Je kunt dit namelijk gebruiken vanaf de eerste kleine tekenen hiervan. Het Eucerin Hyaluron filler serum heeft een inhoud van 30 ml. en kost €26,49.

Gebruik jij hydraterende producten?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten