Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster

Dat vitamine C goed is voor onze huid zul je vast en zeker wel weten. Eucerin komt nu met een nieuw product, dat bomvol vitamine C zit: Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster. Press, shake en boost en laat de pure vitamine C zijn werk doen. Hij verjongt de huid en dat willen we allemaal wel toch?

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster

Vitamine C versterkt niet alleen je immuunsysteem, maar zorgt er ook voor dat je huid zich kan beschermen tegen schadelijke invloeden van vrije radicalen. De nieuwe Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster werkt onmiddellijk tegen vrije radicalen om je huid in optimale conditie te houden. Het product bevat een combinatie van vitamine C, hyaluronzuur en licochalcone A.

De verpakking is prima en past helemaal bij het merk. De booster is verkrijgbaar in kleine 8 ml. flacons die per drie stuks worden verkocht. Deze innovatieve verpakking zorgt ervoor dat de 10% pure vitamine C bij het eerste gebruik wordt geactiveerd. Hierdoor behoudt het serum zijn volledige kracht, versterkt het de huid en worden rimpels en fijne lijntjes opgevuld. Na slechts 7 dagen is het resultaat al te zien.

Bij het openen van een flacon kwam de booster door de druk in de flacon er al vanzelf uit. Dit viel me wat tegen, want het wordt dan een beetje een knoeiboel. Omdat je maar een heel klein beetje van het product nodig hebt moet je rustig aan te werk gaan en als het er al vanzelf uitloopt lukt dat natuurlijk niet. Na twee keer gebruiken was dat gelukkig weg en werkte het fatsoenlijk.

Zoals ik al aangaf heb je maar een heel klein beetje nodig. Het smeert zich ontzettend goed uit en ruikt fijn verzorgend. Voordeel is dat het je huid lekker zacht maakt en goed intrekt. Nu is het niet zo dat ik al flink wat rimpels heb, maar na een week zag ik wel al verschil. Mijn huid lijkt een stuk frisser te zijn wat uitstraling betreft en voor mij is dat al helemaal prima!

De nieuwe Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster wordt verkocht per 3 flacons van elk 8 ml. en kost €37,49.

Smeer jij dagelijks met een serum?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten