Eucerin Sun Fluid Anti-Age

De zon heeft zich deze maand al flink laten zien. Hopelijk hebben jullie, net zoals ik, heerlijk ervan kunnen genieten! Eén van de belangrijkste dingen als het gaat om zonnen is zonbescherming. Een essentieel onderdeel dat nogal eens onderschat wordt. Je huid insmeren (en blijven insmeren) doen we wel, maar ons gezicht wordt nog wel eens vergeten. En dit terwijl de huid in je gezicht nog kwetsbaarder is dan de rest van je huid. Speciaal hiervoor is er Eucerin Sun Fluid Anti-Age, een zonbescherming met anti-age werking!

In 90% van de gevallen is het ontstaan van rimpels in het gezicht en decolleté een direct gevolg van blootstelling aan UVA-straling, ook wel photoaging genoemd. De nieuwe Eucerin Sun Fluid Anti-Age voorkomt deze vroegtijdige huidveroudering. Je gezichtshuid en het decolleté zijn hiermee beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon en tegelijkertijd worden rimpels door de toevoeging van hyaluronzuur van binnenuit opgevuld. Deze hydraterende zonnebrandcrème bevat, net als de andere Eucerin Sun producten, ook een unieke biologische celbescherming.

Eucerin Sun Fluid Anti-Age is er in een SPF30 en SPF50 en heeft beide sowel een UVA- als UVB-bescherming. Het product zit verpakt in een fijne kleinere plastic flacon. Erg handig om mee te nemen in je tas! De flacon bevat een fijn pompje, waardoor je superhandig kunt doseren en het netjes kunt houden.

Het product zelf heeft een prettige textuur en is niet te dik en niet te dun. Het laat zich erg goed smeren, trekt snel in en geeft een langdurig mat effect. Hierdoor is het zeer geschikt als basis voor make-up. Ook fijn is dat de formule vrij is van parfum en parabenen en te gebruiken is voor de gevoelige huid. Zelfs wanneer deze een laser- of peelingbehandeling heeft ondergaan. Top dus voor mij, omdat ik eens in de zoveel weken een acnebehandeling onderga.

Eucerin heeft voor het gehele Sun assortiment een uniek beschermingssysteem ontwikkeld tegen huidschade door blootstelling aan de zon. Het zeer effectieve en fotostabiele UVA/UVB-filtersysteem biedt betrouwbare bescherming tegen verbranding en huidschade door de zon. Dit wordt gecombineerd met een unieke biologische bescherming, bestaande uit Licochalcone A en Glycyrrhetinezuur. Het antioxidant Licochalcone A beschermt je huidcellen in de diepere lagen van de huid tegen vrije radicalen en tegelijkertijd versterkt het toegevoegde Glycyrrhetinezuur het natuurlijk DNA-herstellend mechanisme. Beide ingrediënten bieden optimale bescherming tegen photoaging.

Wil jij deze nieuwe Eucerin Sun Fluid Anti-Age ook op je snoet hebben deze zomer? Zoals ik al eerder aangaf is hij verkrijgbaar in een SPF30 en SPF50 en hebben ze beide een inhoud van 50ml. Je kunt de Eucerin Sun Fluid Anti-Age shoppen bij de (online) apotheek voor €19,99 per stuk. Voor meer informatie over Eucerin is er de website www.eucerin.nl.

10 gedachten aan “Eucerin Sun Fluid Anti-Age”

  1. Mijn zus gebruikt deze ook omdat ze een niet al te beste huid heeft, ze zweert er echt bij! Zelf kan ik alleen maar producten van clinique op mijn gezicht hebben met spf er in (geen idee waarom)

  2. Ik vond het merk altijd wat saai en suf ogen, dus liep er altijd voorbij. Maar nu ik dit heb gelezen ga ik het toch maar eens van dichtbij bekijken, want het klinkt wel heel aantrekkelijk.

  3. Ik ben altijd opzoek naar een goede SPF producten al heb ik al wat gevonden, het is altijd leuk om meer te ontdekken. Ik ga voor SPF 50 , dit lijkt mij een fijn merk.

  4. Dit jaar ben ik wat meer bezig met zonnebrand dan voorgaande jaren! Goed beschermen vind ik heel belangrijk, zeker omdat ik een zon aanbidder ben hihi. Deze van Eucerin klinken erg prettig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten