Examenoverzicht

Examenoverzicht

Het nieuwe op rollen gebaseerde certificeringsprogramma van Microsoft omvat het AZ-500-examen. Professionals die hun kennis van het leveren en installeren en beheren en beheren van Microsoft Azure-software willen aantonen, moeten het Microsoft Azure AZ-500-examen afleggen. Het certificeert kandidaten bij de implementatie van beveiligingscontroles en het onderhouden van de beveiligingshouding. Inclusief identiteits- en toegangsbeheer, gegevensbescherming en netwerken. De Microsoft Certified: Azure Security Engineer Associate-referentie wordt toegekend aan kandidaten die het examen AZ-500 hebben afgelegd. De test is gebaseerd op de functieomschrijving van een Microsoft Security Engineer. Deze test evalueert je technische vaardigheden op de werkvloer. Het is een moeilijk examen om te halen. Je kennis en technische vaardigheden worden grondig getest. En het zal een grote onderneming zijn om alle domeinen van de cursus overzichten te behandelen. Dat iets moeilijk is, betekent niet dat het onmogelijk is om onder de knie te krijgen. Je kunt succesvol zijn door toewijding en vastberadenheid.

Formaat en vraagtype van het examen

De AZ-500-test heeft geen verplichte eisen volgens Microsoft. Ervaring met beveiligingstechnologieën en het vermogen om problemen analytisch aan te pakken, maken de zaken een stuk gemakkelijker. De examenstructuur helpt je bij het bedenken van een strategie voor een effectieve voorbereiding op en het afleggen van de toets. Het geeft je ook de kans om het goed onder de knie te krijgen. You will master it. De Microsoft Azure AZ-500 heeft een maximale duur van honderdvijftig minuten. In totaal zijn er zestig vragen. Het examen bestaat uit meerkeuzevragen. Voor elke vraag heb je een aantal opties om uit te kiezen. Je kunt de eliminatiemethode ook gebruiken om erachter te komen welke optie of opties correct zijn. Een andere is dat je de volgende punten in gedachten moet houden, omdat ze je kunnen helpen bij het verkrijgen van certificering. Het examen AZ 500 is niet gratis. Je moet een tarief betalen in overeenstemming met je lokale wetgeving. Verwacht op scenario’s gebaseerde vragen met één keuze te vinden. Dit soort vragen kunnen achteraf niet worden overgeslagen of gecorrigeerd. Je kunt het niet opnieuw proberen als ze eenmaal zijn beantwoord. Er zijn ook meerkeuzevragen en casestudy’s met het type meervoudige vragen.

Onderwerp van het examen

Het eerste domein omvat Identity en Access Management. Het is goed voor dertig tot vijfendertig procent van de examenvragen. Het tweede domein omvat de thema’s Implement Platform Protection met een gewicht van vijftien tot twintig procent. Het volgende domein behandelt onderwerpen over Beveiligingsbewerkingen beheren. Het heeft een gewicht van vijfentwintig tot dertig procent en is goed voor de meeste vragen in de AZ-500-test. Beveiligde gegevens en toepassingen is het laatste domein en vertegenwoordigt twintig tot vijfentwintig procent van het AZ-500-examen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten