Faby Nature

Faby Nature

Het nagellakmerk Faby breidt haar collecties uit met de Faby Nature collectie. De tinten uit deze collectie zijn geïnspireerd op de rijke kleuren van vruchten en kruiden: een ode aan de scheppende kracht van Moeder Natuur. De nieuwe Nature collectie bestaat uit zes elegante tinten die ook nog eens perfect passen bij het najaar. Ik heb drie van de zes lakjes ontvangen die ik je vandaag graag laat zien.

De eerste kleur is Orchid en ik denk dat je wel snapt waarom. De paarsige tint doet veel denken aan de kleuren van de orchidee en is, doordat hij niet zo fel is, enorm mooi voor het najaar. Ik heb hem aanbracht in één laagje, dat voldoende dekking geeft. Deze kleur is echt ontzettend mooi als je het mij vraagt!

Bij herfst hoort natuurlijk groen en daar past deze mosgroene Mother Nature goed bij. Ik draag eigenlijk nooit groene nagellak, gewoonweg omdat het vaak niet combineert met mijn outfits. Toch ben ik wel blij met deze kleur, want het is net weer iets anders. Het is gelukkig niet schreeuwerig groen, maar mooi zacht en subtiel.

Tot slot ontving ik Black Pepper, mijn favoriet van de drie. De kleur is zwart, maar niet zwart zwart. Het lijkt een beetje heel erg donkergrijs te zijn. Deze kleur dekt overigens niet in één laagje, maar in twee. Hier ben ik ontzettend blij mee, want een zwarte nagellak is altijd goed!

De Faby Nature lakken hebben een formule die ontwikkeld is met respect voor het milieu. Niet minder dan 87% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en worden gewonnen uit het verwerkingsproces van onder andere houtpulp, katoen, maïs, maniok en andere natuurlijke materialen en grondstoffen. De lakken uit de Faby Nature collectie bevat geen bestanddelen die afkomstig zijn uit de petroleumindustrie. Bovendien zijn ze van de hoogste kwaliteit, zijn makkelijk egaal aan te brengen, drogen snel en bieden een onberispelijke dekking en houdbaarheid. Uiteraard zijn deze lakken, zoals alle Faby nagellakken 5-free (ze bevatten dus geen formaldehyde, DBP, tolueen, formaldehyde hars en kamfer), vegan en 100% dierproefvrij.

Deze lakken uit de Faby Nature collectie zijn verkrijgbaar via www.fabyshop.nl voor €17,- per stuk.

Welke kleur is jouw favoriet?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

6 gedachten aan “Faby Nature”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten