Fashion inspiration f/w 17/18

esprit

Het einde van de zomer komt er helaas weer aan. Een periode waarin ik nog altijd hoop op goed weer zodat we een fijne nazomer krijgen. Toch hangen de winkels al vol met najaarsmode. De trends zijn erg draagbaar en goed te combineren. Zo zijn donkere kleuren als zwart, donkergrijs en donkerblauw helemaal goed en ga je veel rood/bordeauxrood zien. Een mooie kleur, zeker voor komend seizoen!

Dé broek dit eigenlijk iedereen moet hebben is een donkergrijze skinny jeans. Natuurlijk moet je een pasvorm kiezen die bij jouw vormen past, maar een hoog model is nog altijd helemaal hip! Zorg ervoor dat je een jeans kiest met stretch erin, dan blijft de pasvorm ervan langer mooi. Broeken zonder stretch kunnen nog wel eens wat uitweiden en ook na het wassen komen ze niet meer zo mooi terug in vorm.

Ook deze gestreepte chino’s zijn erg leuk! Onlangs heb ik er een gekocht in het zwart met lichtere streepjes, maar deze grijze is ook heel erg mooi. Wellicht dat ik die er nog bij ga halen. Ze vallen bij de enkels wat hoger, zodat het lijkt alsof je hoog water hebt. Dat moet, staat namelijk helemaal top! Combineer ze zoals hier op de foto met leuke frisse sneakers en je bent helemaal on trend!

Ook dit soort jurkjes ga je veel zien. Ze vallen lekker loshangend en hebben de leukste printjes. Het oogt wat druk en kleuren worden gecombineerd. Erg leuk, want enkel een paar mooie basic laarsjes en je bent klaar. Bovenstaand jurkje bevat ook nog eens bijna alle trendkleuren van komend seizoen, dus daar sla je de spijker helemaal mee op zijn kop!

Lange gebreide vesten zijn items waar je mij helemaal blij mee maakt. Ik weet niet zo goed wat het is, maar als ik in een winkel sta heb ik altijd wel vestjes in mijn handen. Ze zijn goed draagbaar bij meerdere andere fashion items en zitten gewoon lekker. Met name in de overgangsperiode van zomer naar herfst is een vest fijn. Overdag kan het dan soms net iets te warm zijn maar momentjes als de zon weggaat of het avond wordt kun je hem lekker aantrekken. Lange vesten vind ik trouwens helemaal goed!!

Uiteraard zijn er nog veel meer trends dit najaar op het gebied van fashion, maar bovenstaande vind ik toch wel de meest draagbare en mooiste trends! Ik ga hier dus zeker aan meedoen. De chino heb ik al, nu nog de rest…Alle trenditems uit dit artikel kun je shoppen bij Esprit! Daarnaast hebben ze nog veel meer moois voor vriendelijke prijsjes.

Welke fashion trend hangt er al in jouw kast?

– samenwerking –

Eén gedachte over “Fashion inspiration f/w 17/18”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten