Favoriete zomergeur: Hugo Boss The Scent!

Hugo Boss The Scent

Zomergeuren, ik heb er heel veel en toch heb ik een overduidelijke favoriet. Hugo Boss The Scent is een zomergeur die je eigenlijk ooit echt eens gehad moet hebben. De geur is fijn, zomers en warm. Ik heb hem jaren terug al eens gereviewed en laat hem vandaag weer uitgebreid zien.

Hugo Boss The Scent

The Scent is eigenlijk één van de weinige geuren van Hugo Boss die echt mijn liefde heeft gewonnen. Waarom weet ik eigenlijk niet, maar deze geur springt er echt uit. De geur doet mij heel erg zomers aan en geurt wat verleidelijk en zwoel. Het is een sensueel parfum dat geschikt is voor zowel overdag als naar speciale gelegenheden.

Hugo Boss The Scent is geïnspireerd door een verleidingsacte. Van het overslaan van de eerste vonk en de aantrekkingskracht tot totale afhankelijkheid. Klinkt heel mooi, maar ik vind het ook erg goed bij de geur passen. Een leuk detail is dat er cacao in de geur verwerkt zit, leuk voor wij vouwen die toch al zo’n chocoladeliefhebbers zijn.

De geurnoten van The Scent zijn fijn. De topnoten bestaan uit perzik en fresia, de hartnoten uit schijnhulst en de basisnoten uit cacao. Om de geur goed te omschrijven vind ik best moeilijk, want ik kan hem niet direct in een hokje plaatsen. Het is niet meteen bloemig of fruitig, meer warm en verleidelijk denk ik.

De flacon ziet er overigens prachtig uit. Het is als een juweeltje en hou je het in de zon dan zie je door de lichtinval het echt schitteren. De gouden dop maakt het geheel lekker luxe, daar hou ik wel van! Hugo Boss The Scent is verkrijgbaar in meerdere inhoudsmaten, 30 ml. kost €25,50, 50 ml. kost €31,90 en 100 ml. kost €48,90. Voor die prijsjes zou ik zeker voor de grootste gaan, want je raakt er al snel aan verslaafd!

Ken jij deze fijne geur al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten