De fijne verzorging van Gamila Secret

Gamila SecretAl eens eerder heb ik een blog geschreven over Gamila Secret, een merk met de kracht van de synergie tussen de kruiden. Het is ontstaan door Gamila, een 74-jarige vrouw uit Galilee. Gamila Secret is een 100% natuurlijke huidverzorgingslijn voor een mooie, zachte en gezonde huid. Van dit mooie merk heb ik enkele producten mogen testen voor een review. Lees snel verder en ontdek!

Als eerste de Gamila Secret Cleansing Bar. Deze Cleansing Bar heeft een 100% natuurlijke en handmatige samenstelling van zes pure plantaardige oliën gecombineerd met Gamila’s geheime kruidenformule. Het resultaat? Genezende, verzachtende en voedende eigenschappen! Eenmaal in contact met warm water worden de ingrediënten geactiveerd. Vervolgens wrijf je hem over je gezicht en hals (en evt. lichaam als je dit wilt) en je zult zien dat het een romige substantie wordt. Masseer dit lekker rustig in je huid en zorg ervoor dat de emulsie genoeg tijd heeft om diep in je huid te trekken. Wacht dus even met afspoelen en ga je outfit van de dag uitzoeken. Eenmaal goed de tijd gegeven spoel je de emulsie van je gezicht, hals en evt. lichaam. Je zult al snel zien dat de structuur en poriën van je huid verfijnt en huid de vochtbalans compleet.

Na het gebruik van deze Cleansing Bar voelt mijn huid heerlijk zacht en schoon aan. Bijkomend voordeel is dat de Cleansing Bar ook nog eens heel fijn ruikt! Er zijn tien verschillende Gamila Secret Cleansing Bars verkrijgbaar, negen daarvan bevatten essentiële oliën met een heerlijke geur en eigenschappen die je huid stimuleren. De Cleansing Bars zijn geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de meest gevoelige! Je kunt hem gebruiken voor je gezicht en lichaam, maar ook voor het scheren, onder de douche of in bad en voor je intieme delen.

Ik had overigens de Original Cleansing Bar. Deze reinigt de huid, verbetert het herstellend vermogen van je huid, hydrateert en stimuleert de elasticiteit van je huid. Deze Cleansing Bar is ook geschikt voor mensen die allergisch zijn voor essentiële oliën, aangezien die hier niet zijn toegevoegd. Naast de Original is er nog de Lavender Heaven (lees hier mijn blog erover), Jasmine Comfort, Reviving Rosemary, Soothing Geranium, Spearmint Sparkle, Lively Lemongrass, Miracle Mentha, Wild Rose en Creamy Vanilla.

Deze Face Oil Original is een compleet verzorgingsproduct voor dag en nacht welke al je standaard huidverzorgingsproducten vervangt. Hij bevat acht pure plantaardige oliën en Gamila’s geheime kruidenformule. Deze 100% natuurlijke combinatie wordt snel en diep in je huid opgenomen. De actieve ingrediënten in deze olie werken langer door dan die verwerkt zijn in crèmes, zeer fijn dus!

De Face Oil Original van Gamila Secret is een perfecte basis voor je make-up, maar hij kan pas na het reinigen worden aangebracht. De olie is tevens erg geschikt voor mannen (na het scheren) en voor de gevoelige babyhuid. Een super product voor het hele gezin!

Ik merk meteen dat de olie goed in je huid trekt, niet plakkerig aanvoelt en geen vette laag achter laat. Mijn huid is op bepaalde plekken erg droog en daar hydrateert de Face Oil Original erg goed mijn huid. Ook als mijn huid wat gestresst is, bijvoorbeeld na het bezoek aan de schoonheidsspecialiste voor mijn acnebehandeling, kalmeert en vernieuwt deze olie mijn huid. Hij heeft tevens een beschermende werking tegen invloeden van buitenaf en vergroot de flexibiliteit van de huid. Na een tijdje gebruiken voelt mijn huid lekker zacht aan en ziet er erg goed uit!!

Dan is er nog de Gamila Secret Hand Cream. Een 100% natuurlijke handcrème gemaakt uit een samenstelling van de allerfijnste plantaardige oliën, verkregen uit de eerste persing, gecombineerd met Gamila’s geheime kruidenformule. De crème heeft een heerlijke frisse geur van zoete sinaasappel.

De Gamila Secret Hand Cream helpt je mooie en jeugdige handen te houden. Of dit ook werkelijk zo is kan ik niet beoordelen, daarvoor heb ik het te kort kunnen gebruiken. Het product kalmeert je huid en maakt deze soepel. Dit klopt zeer zeker, want aan het einde van de dag voelt het heerlijk ontstressend om je handen in te smeren met deze heerlijke handcrème. Bijkomend voordeel is dat de crème vrijwel direct intrekt en geen vette laag achterlaat. Hij geeft je handen een heerlijk zacht en glad gevoel. Hierdoor merk je dat het echt zijn werk goed doet.

Gamila is een 74-jarige vrouw uit Galilee en is de grondlegster van deze 100% natuurlijke huidverzorgingslijn, waarmee ze inmiddels de wereld heeft veroverd. De kracht van Gamila Secret is de synergie tussen de kruiden. Gamila heeft er haar levensmissie van gemaakt om ieder mens de mogelijkheid te bieden op een mooie, zachte en gezonde huid. Ze is bekend geworden met haar cleansing bar, een gezichtsreiniging met niet alleen reinigende kwaliteiten maar ook helende. Dit laatste zorgt er dan ook voor dat veel consumenten niet meer zonder de producten van Gamila Secret willen. Huid problemen verdwijnen wanneer zij haar cleansing bars op de juiste manier gebruiken. Over de ‘Secret’ blijft Gamila stil, het heeft haar namelijk 40 jaar gekost om de juiste synergie tussen de kruiden te vinden!

Wil je meer informatie over Gamila Secret of misschien zelfs wel de Lavender Heaven Cleansing bar meteen aanschaffen? Bezoek dan nu de website. Gamila Secret is ook te volgen op Facebook enTwitter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten