Filorga Skin Perfusion BD-Balance Serum

Filorga Skin Perfusion BD-Balance Serum

Al vaker heb ik producten van het huidverzorgingsmerk Filorga mogen testen. Filorga is een waar luxe merk, dat helaas niet voor iedereen bereikbaar is. Het zit in het wat hogere segment, maar biedt daardoor wel geavanceerde producten. Vandaag laat ik je het Filorga Skin Perfusion BD-Balance Serum zien. Als serum liefhebber vind ik het altijd interessant en tof om een serum te mogen testen. Er zijn namelijk zoveel soorten! Of dit serum bevalt?

Filorga heeft een ontzettende uitgebreide collectie als het aankomt op de Skin Perfusion lijn. Deze lijn is ontwikkeld o.b.v. ingrediënten uit de esthetische geneeskunde en bevat hoogwaardige werkstoffen die worden gebruikt in de dermatologie. Dat alles gecombineerd met de allerlaatste innovaties op het gebied van cosmetisch onderzoek biedt een luxueuze lijn dat super efficiënt is. De airless verpakkingen zorgen voor een optimaal behoud van de frisheid van de formules, waardoor een maximale werking in stand blijft. De texturen van alle producten kunnen onderling gemengd worden, waardoor je een 100% persoonlijke behandeling zou kunnen nastreven.

Je weet misschien al wel dat ik een acne huid heb. Nu is het niet zo ernstig dat ik er gehavend bij loop, maar tekenen van acne zie je wel terug. Laten we het houden op onvolmaaktheden, die ook mensen hebben die geen acne hebben. Het Filorga Skin Perfusion BD-Balance Serum is erg geschikt voor huidjes met onvolmaaktheden, want het werk o.a. talgregulerend door de Beta-HDB3. Daarnaast bevat het product Zink PCA dat matterend werkt. Een huid die teveel talg produceert glimt daardoor ook vaak, dus een matterende werking is bij een dergelijke huid zeker fijn.

De verpakking van het Filorga Skin Perfusion BD-Balance Serum is lekker luxe. De flacon voelt degelijk aan en door het gebruik van zilverkleurige details en labels heeft het wat mij betreft een hoog heb gehalte. Ook het doosje straalt hebberigheid uit hihi. Aan de zijkant van de flacon, bij de streepjes, kun je zien hoeveel product er nog in zit. Handig!

Het handige airless systeem in de flacon zorgt ervoor dat het product optimaal behouden blijft voor een perfecte werking. Lucht kan namelijk het product aantasten waardoor de werking ervan achteruit gaat. De pompflacon is weer ontzettend handig als het gaat om doseren. Eén pompje is voor mij overigens genoeg voor mijn gezicht en hals. Het product trekt goed in en zorgt inderdaad voor een mat resultaat. Dat is erg fijn, maar draag je een foundation of andere make-up, zorg er dan wel voor dat deze niet op oliebasis is. Waarom? Make-up op oliebasis laat je huid namelijk weer glimmen en dan heeft dit serum geen nut meer als het gaat om matterende werking.

Ben ik tevreden met het Filorga Skin Perfusion BD-Balance Serum? Jazeker! Mijn acnehuid blijft onder controle en ik heb geen gekke uitbraken gehad tijdens de testperiode. Zoals ik al zei werkt het product goed matterend dus dat is super. Daarbij lijkt het mijn poriën iets te hebben verdoezelt (yay!). Voor meer info over Filorga en de Skin Perfusion lijn is er www.inma-cosmetics.com/filorga. De producten uit o.a. de Skin Perfusion lijn zijn uitsluitend te koop bij de Filorga salons. Op de website kun je een salon bij jou in de buurt zoeken.

Heb jij al eens een product van Filorga gebruikt?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

4 gedachten aan “Filorga Skin Perfusion BD-Balance Serum”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten