Fleur je tuin op voor de lentedagen met deze mooie items

Fleur je tuin op deze lentedagen met deze mooie items

Op het moment van schrijven lijkt het wel weer winter buiten. Met natte sneeuw, veel kou en wind doet het absoluut niet lekker aan. Toch is het gelukkig lente en kijk ik uit naar heerlijke lentedagen. Die dagen om weer lekker in de tuin te genieten. Nu is het de tijd om jouw tuin mooi te maken en op te fleuren, zodat je tijdens die mooie lentedagen en in de zomer er optimaal van kunt genieten!

Kussens

Heb je, net als wij, een loungeset in de tuin staan? Dan is de kans groot dat je de kussens binnen hebt staan. Hoewel wij waterdoorlatende kussens hebben leggen we ze in de herfst en winter altijd binnen. Buiten laten liggen heeft dan geen enkel nut en kan alleen maar schade toebrengen. Nu het lente is, is het tijd om de kussens weer tevoorschijn te halen. Poets ze even goed af en breng een beschermend laagje aan met speciaal hiervoor ontwikkelde sprays. Op die manier kun je ze ook tijdens de wat mindere lentedagen buiten laten liggen.

Buitenkleed

Iets waarmee je jouw tuin en terras meteen een stuk gezelliger maakt is een buitenkleed. Een buitenkleed zijn vloerkleden die weersbestendig zijn en die je met gemak buiten kunt laten liggen. Zelfs als het regent! Dit soort kleden zijn er in allerlei maten en vormen. Mijn voorkeur heeft een rond kleed, dat staat altijd zo gezellig en laat de tuin en het terras wat minder hoekig overkomen.

Zonbescherming

Hoe zit het met de zonbescherming in jouw tuin? Normaal bedoel ik hiermee bescherming voor je huid, maar dit keer kun je het ook anders aanpakken. Schaf dit jaar een goede parasol aan! Ik zweer bij een zweefparasol kopen, want juist dit soort parasols zijn onwijs fijn. Ze staan niet in de weg omdat ze dus zweven en daardoor kun je het overal neerzetten. De Solero Parasols zijn hierbij echte aanraders. Deze gaan namelijk jarenlang mee en zijn een goede investering! Zo geniet je ook buiten de zon in je tuin van een heerlijke dag!

Decoratie

Dan decoratie, want ook je tuin kun je hiermee gezellig maken. Decoratie voor je tuin is overigens wel heel anders dan voor je woonkamer. Logisch ook, want niet alles kun je buiten laten staan i.v.m. bijvoorbeeld de regen. Leuk ideeën hiervoor zijn bijvoorbeeld tuinfakkels. Deze komen in erg leuk designs en kleuren en geven in de avond meteen een gezellig sfeerlicht. Ook kun je tuinposters ophangen aan je saaie schutting of kun je muurcirkels aan je tuinhuis hangen. Zet een mooie kaars met deksel op je tuintafel en klaar ben je!

Bloemen

Tot slot bloemen, want bloemen maken elke ruimte (of dat nu buiten of binnen is) gezellig. Bloemen doen het ook heel goed in je tuin. Heb je een grote pot? Strooi daar dan nu in het voorjaar zaadjes in waardoor je er straks een mooie bloemenmix krijgt. Super gezellig, heel natuurlijk en stiekem ook leuk om te knippen voor een mooie bos in je woonkamer. Wil je meteen resultaat? Ga dan voor bloemen die je plant! Kies een paar verschillende kleurtjes uit en het genieten kan beginnen!

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten