Fleur je toiletruimte op met een eigen tegeltje

tegeltje

De toiletruimte is meestal één van de saaiste plekjes in huis. Hoeft natuurlijk ook niet heel gezellig te zijn, maar een beetje sfeer is wel welkom. Dat maakt je toiletbezoekje nog net even wat leuker. Een leuke tip is om hierbij je eigen tegeltjes te gebruiken. Fleurt je toiletruimte lekker op en is ook nog eens heel uniek!

Ken je die tegeltjes met tekst? Superleuk zijn ze! Soms kun je net niet die tekst vinden die je graag zou willen. De oplossing is simpel, laat lekker je eigen tegeltje maken! Zo kun je niet alleen zelf de tekst kiezen en laten maken, maar ook de kleur en de uitstraling. Ga je bijvoorbeeld voor dat standaarde Delfs Blauw, of ga je voor een meer uitgesproken tegeltje met bloemetjes erop of wellicht een zwarte achtergrond of foto? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een tegeltje van laten maken. Er is dus altijd wel iets passend bij jouw toiletruimte.

Bron: Tegeltjes.com

Wat ik zelf erg leuk vind is om meerdere persoonlijke tegeltjes in je toilet te bevestigen. Ga voor inspirerende quotes, maar ook voor een herinnering van jou of jullie gezin. Dat maakt het lekker persoonlijk. De tegeltjes kun je los in je toiletruimte zetten op bijvoorbeeld een plankje, maar ook ophangen aan de muur of…als je echt zeker bent van je zaak…invoegen bij de rest van de tegels. Zorg er dan wel voor dat je andere tegels wat formaat betreft erbij passen. Ik zou dit laatste nooit durven, want stel je wilt er na een tijdje vanaf, dan zit je er wel mee. Liever zou ik het op een leuk plankje neerzetten, leuk met wat andere decoratie.

Natuurlijk kun je ook een tegeltje voor iemand anders maken. Misschien i.p.v. een kaartje of als cadeautje? Zo heb je iets unieks in handen.

Wat zou jij op een tegeltje laten zetten?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten