Foamie 2-in-1 Shower Body Bar

Foamie 2-in-1 Shower Body Bar

Ken je Foamie al? Het merk biedt allerlei fijne verzorgende zepen voor je huid en haar. Hiermee verzorg je je huid en haar optimaal en draag je ook nog een steentje bij aan een beter milieu. Onlangs kreeg ik de Foamie 2-in-1 Shower Body Bar Papaya & Oat Milk die ik vandaag laat zien.

Foamie 2-in-1 Shower Body Bar

Ik moet eerlijk toegeven dat het bij mij een tijdje heeft geduurd voordat ik overstapte naar dit soort bars. Reden? Geen idee. Ik gebruik al jaren showergels en dat werkt heel fijn. Het nadeel hiervan is dat ze in plastic flacons komen die weer slecht zijn voor het milieu. Foamie maakt fijne bars die soms nog een extraatje hebben, zoals deze Foamie 2-in-1 Shower Body Bar. Hij heeft namelijk een masserende werking.

Deze Foamie 2-in-1 Shower Body Bar is vegan en ontwikkeld o.b.v. havermout die de huid reinigt, verzorgt en hydrateert. De pH waarde is optimaal waardoor het geschikt is voor de gevoelige huid. Hij ruikt heerlijk fruitig naar papaya, lekker zomers! Hij maakt de huid fijn schoon en laat hem na het douche heerlijk comfortabel en zacht aanvoelen.

Aan één kant heeft deze body bar een reliëf waarmee je je huid fijn kunt masseren. Denk aan bijvoorbeeld je benen! Het lijkt onbelangrijk, maar het is oh zo fijn na een drukke dag en je ontspant er echt mee. Fijn is dat de zeep een katoenen koord heeft waarmee je hem makkelijk kunt ophangen aan bijvoorbeeld een haakje of kraan in jouw douche.

Wil je ook jouw steentje bijdragen aan een beter milieu, dan is deze Foamie 2-in-1 Shower Body Bar zeker een goede optie. Hij is plasticvrij, vegan en dierproefvrij en heerlijk voor je huid! Ook voor je zintuigen overigens, want die geur laat je verlangen naar de zomer. Hij kost €4,95 en is verkrijgbaar bij o.a. Douglas en Douglas.nl.

Gebruik jij al een shower of shampoo bar?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten