Foreo Ufo maskers

FOREO UFO maskers

Ken je de FOREO UFO al? Deze high tech beauty tool is onmisbaar als je van heerlijke en snelle gezichtsmaskertjes houdt. Ik heb hem al een hele tijd (klik hier voor een uitgebreide review) en gebruik hem dan ook heel graag. Bij deze tool kun je apart allemaal verschillende maskertjes gebruiken. Welke FOREO UFO maskers ik momenteel gebruik en wat ze precies doen vertel ik vandaag!

FOREO Make My Day

FOREO UFO maskers, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ze zijn namelijk echt top en werken i.c.m. de tool heerlijk en ontspannend. FOREO Make My Day is een ideaal masker om mee te beginnen. Het werkt hydraterend en is anti-vervuiling. Hiermee is het precies wat mijn huid tegenwoordig nodig heeft, want deze is droog en vochtarm. Met dit masker herstel je de gezonde glow. De formule is o.b.v. rode algen en hyaluronzuur en daarmee is het een perfect masker om je dag mee te beginnen. Mijn huid knapt er onwijs van op en straalt! Een doosje bevat 7 maskertjes en kost €10,-.


FOREO Call It a Night

Speciaal voor de nacht is er FOREO Call It a Night. Dit masker werkt voedend en revitaliserend en is daarom perfect om net voor het slapen te gebruiken. Het is gebaseerd op Koreaanse skincare die ginseng en olijfolie bevat. Gingseng revitaliseert waardoor je teint gaat stralen. Olijfolie voedt de huid diep en geeft die natuurlijke glow. Ook dit masker vind ik heerlijk. Het is sowieso fijn om voor het slapengaan de UFO te gebruiken, want naast dat het echt veel goeds voor je huid doet werkt het door het verwarmende effect ook nog eens heel rustgevend. Ook dit maskertjes komt per 7 in een doosje voor €10,-.


FOREO Acai Berry

Nieuw binnen FOREO zijn de superfruits maskertjes. Zo is er o.a. de Acai Berry variant die een vermoeide en doffe huid meteen te lijf gaat. De açai bes staat bekend om zijn anti-oxiderende superkracht waardoor de jeugdigheid van de huid herstelt. Hiermee werkt het dus top op het gebied van anti-aging! Het hydrateert lekker en maakt fijne lijntjes en rimpels minder grof. Het is geschikt voor alle huidtypes en komt in een doosje van 6 stuks voor €20,93.


FOREO Green Tea

Het groene thee masker is fijn voor de gecombineerde huid. Het werkt namelijk zuiverend. Groene thee zit boordevol antioxidanten en helpt de huid te kalmeren. Het bevat o.a. Japanse groene thee en Ulmus Davidiana Wortelextract dat hydrateert. De geur van dit masker is overigens heerlijk en is fris en schoon. De huid voelt een stuk beter aan en ziet er stralender uit. Ook dit masker komt in een doosje van 6 stuks en kost €20,93.


FOREO Manuka Honey

Tot slot laat ik je graag de Manuka Honey variant zien. Dit masker bevat het gouden gezondheidselixir Manuka honing. Het verzacht de huid en voedt hem diep. Je kunt het bij elk huidtype gebruiken, maar het is met name ideaal voor de droge huid met tekenen van vroegtijdige huidveroudering. Het doet de huid namelijk weer herleven. Ik vind dit masker één van de fijnste FOREO maskertjes die er zijn. De geur is overigens heerlijk zacht en zoet! Het Manuka Honey masker komt in een doosje van 6 stuks en kost €20,93.

Alle maskertjes van FOREO zijn dermatologisch getest en gemaakt van 100% plantaardig en biologisch afbreekbaar hydrocellmaskermateriaal. De formules zijn vrij van parabenen, alcohol, sulfaten, formaldehyde en dinatrium EDTA. Je kunt ze o.a. direct bestellen bij Foreo.com.

Ken jij de FOREO UFO maskers al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten