Foreo UFO Smart Mask-behandeling voor thuis

FOREO UFO

Oh jongens, ik heb weer wat gaafs mogen testen. Namelijk de FOREO UFO, de eerste slimme maskerbehandeling ter wereld, en dat voor thuis. Het is echt éénn van dé beautytools van dit moment en heel erg high tech. Onlangs mocht ik al de FOREO Luna fofo testen en hiervan was ik al onder de indruk. De FOREO UFO overtreft dit nog eens!

FOREO UFO smart mask

Nu het weer koud is, is er geen betere en luxueuzere schoonheidsregime om op te focussen dan de FOREO UFO smart masker-behandeling. Het is ’s werelds eerste apparaat in zijn soort, dat in 2018 werd gelanceerd, en het combineert het beste van de Zweedse schoonheidstechnologie met Koreaanse maskerexpertise. Het product biedt in combinatie met de met UFO-activated masks een gezichtsbehandeling op spa-niveau in slechts 90 seconden.

Kou en warmte

Dat laatste is superfijn, want iedereen krijgt het steeds drukker en hoe fijn is het dan als je een heel doeltreffend maskertje kan nemen in slechts 90 seconden tijd i.p.v. 20 minuten?? De innovatieve Hyper-fusion technologie binnen het apparaat gebruikt de natuurlijke reactie van je huid om af te koelen of op te warmen. Dit is een warmer en luxueuzer alternatief tijdens de wintermaanden in plaats van de traditionele cold sheet maskers op koude en sombere dagen. De kenmerkende T-sonische pulsaties van de UFO in combinatie met het zachte verwarmende thermotherapie-element zullen de actieve maskeringrediënten stimuleren en de huid nog dieper hydrateren. Dit geeft een direct effect aan de droge winterhuid.

De FOREO UFO zit weer erg mooi en luxe verpakt in een hard plastic doosje. Je ziet meteen wat je koopt en ik word daar heel blij van. Niet alleen is het duidelijk, maar omdat de UFO er ook nog eens fantastisch uit ziet verkoopt het zichzelf zonder een fancy verpakking nodig te hebben.

In de verpakking zit uiteraard de FOREO UFO, een plastic houder, een USB oplaadkabel en een Make My Day masker. Het lijkt vrij weinig, maar dit is alles wat je nodig hebt. Ook tref je er een kleine handleiding in, maar eigenlijk heb je die niet nodig. Het is namelijk heel makkelijk.

Allereerst wil ik even kwijt dat ik de FOREO UFO er supergaaf vind uitzien. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Dit is de kleur fuchsia en hij is er ook in het lichtroze (Pearl Pink) en Mint. Het gouden metalen plaatje is echt supermooi en ik kan er dan ook naar blijven kijken.

Toch is de kant met de ribbels niet de voorkant, maar de achterkant. De platte kant die je hierboven ziet is de kant die je gebruikt. Voor gebruik moet je de FOREO For You app op je smartphone installeren. Deze vind je in de App-store of Google Play Store en is gratis. Je hebt hem nodig om het apparaat te bedienen. Via onderstaand filmpje zie je eigenlijk hoe makkelijk het is.

Bediening middels smartphone app

Als je de app hebt geïnstalleerd en jezelf hebt aangemeld en je profiel klaar hebt, dan volg je de stappen in de app. Zet de UFO aan en via het schermpje op je telefoon zie je wat je moet doen. Zo moet je voor het daadwerkelijke gebruik de barcode van je masker scannen, zodat de app weet welk programma hij op de UFO moet laten draaien.

Je haalt een maskertje uit de verpakking en plaatst dit op de UFO. Hiervoor moet je eerst de doorzichtige ring van de UFO afhalen, waarmee je het masker op de UFO klemt. Klinkt lastig, maar het is echt heel makkelijk. De maskertjes zijn een soort sheet masks met een superfijne werking. Het zijn Koreaanse maskertjes en daarmee weet je eigenlijk al dat je helemaal goed zit.

Voor de FOREO UFO zijn er verschillende maskertjes verkrijgbaar. In de verpakking van de FOREO UFO zelf zit één maskertje bijgevoegd, namelijk het Make My Day masker. Het bevat hyaluronzuur en rode alg voor een gehydrateerde huid.

Ook kreeg ik er een extra pakje met maskertjes bij, de Matte Maniac. Dit maskertje bevat houtskool, dat zorgt voor een reinigend effect en een mat resultaat en is eigenlijk perfect voor mijn huid. Een doosje bevat 6 maskertjes die elk apart in een sachet zitten.

Eenmaal het maskertje op de UFO geklemd ziet het er zo uit. Je krijgt er ietwat vieze handjes van, maar erg is dat niet. Je spoelt het namelijk makkelijk af. Zet de UFO aan en laat de app verbinding met het apparaat maken.

Als hij aanstaat begint het licht te branden en ga je het ook aan je huid merken. De app vertelt je wat je moet doen en wanneer je de UFO over je gezicht moet bewegen. Tijdens de 90 seconden voel je het koud worden, dan weer warm en voel je ook af en toe vibraties. Het lampje geeft rood, groen en blauw licht af welke je huid extra behandelt. Na 90 seconden vertelt de app je dat je klaar bent en gaat de UFO automatisch uit. Indien gewenst kun je de behandeling nog eens met hetzelfde maskertje herhalen en zo niet verwijder je het masker en spoel je de UFO onder de kraan af. Een kind kan de was doen!!

Het resultaat

Zonder de UFO gebruikt te hebben
Na behandeling met de UFO

Om het je goed te kunnen laten zien heb ik de FOREO UFO op mijn hand getest. Op de eerste foto zie je mijn onbehandelde hand, op de tweede foto mijn behandelde hand. Mijn huid van mijn behandelde hand is zachter en ziet er veel egaler uit. En dat al na één behandeling. Ongelofelijk! Kun je nagaan wat dit apparaat voor je huid doet als je het structureel gebruikt!

De FOREO UFO heeft echt weer mijn verwachtingen overtroffen. Wauw, wat is dit een bijzonder apparaat! Je moet er wel wat voor over hebben, want hij kost €279,-, maar het is de investering zeker waard!! Je bent razendsnel klaar met je maskertje en het is ontzettend effectief als het om huidverbetering gaat. Voor alle UFO-activated masks (die overigens €9,99 voor 6 stuks kosten) en alle andere apparaten van FOREO, ga je naar www.foreo.com.

Wat is jouw gevoel bij de FOREO UFO?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

3 gedachten aan “Foreo UFO Smart Mask-behandeling voor thuis”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten