Fris de zomer in met Chilly

ChillyWhoa! Wat hebben wij een geluk met het weer dit Pinksterweekend. De zomer lijkt nu echt begonnen te zijn met haar zomerse temperaturen. Gelukkig houden deze nog een tijdje aan, zodat we met z’n allen heerlijk kunnen genieten van het weer. Bij deze warmte is frisheid natuurlijk zeer welkom! Chilly Gel geeft je verkoeling voor je intieme zone, dankzij de verfrissende menthol. Ga je een dagje weg, naar een festival, het strand of misschien wel kamperen? Ook dan heeft Chilly aan je gedacht!

Chilly Gel zul je waarschijnlijk wel al kennen. Deze wasemulsie is speciaal ontwikkeld voor je intieme zone en is bedoeld voor je dagelijkse verzorging onder de douche. Chilly Gel geeft je langdurige bescherming en een fris gevoel. Dit komt door de toevoeging van menthol. Daarnaast reinigt het en helpt het nare geurtjes in je intieme zone te bestrijden.

Naast de Chilly Gel zijn er nog twee andere varianten verkrijgbaar, namelijk Chilly Protect en Chilly Delicate. Chilly Protect is bedoeld voor nog extra bescherming en Chilly Delicate is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Denk eraan dat Chilly geen medisch product is en het dan ook geen problemen oplost rondom je intieme huid. Chilly is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik!

Chilly Gel zit in een handig pompflacon. Zo kun je precies te hoeveelheid pakken wat je nodig hebt zonder te knoeien. Ik heb Chilly Gel voor je getest en ik moet zeggen dat het je echt een heerlijk fris en schoon gevoel geeft. Door de menthol krijg je een wat tintelend gevoel, maar dit is niet schadelijk. De groene gel ruikt lekker fris, schuimt een klein beetje en kun je makkelijk afspoelen. Het kost je dus weinig extra tijd. Chilly Gel kun je makkelijk en snel dagelijks gebruiken. Zo begin je de dag lekker fris. Voor onderweg heb ik nu de Chilly Gel Pocket Intiemtissues in mijn tas. Erg handig! Hierover lees je onderaan meer. Chilly Gel Intieme Wasemulsie, 250 ml. – € 4.99

Nieuw is de handige mini van Chilly. Dit fijne tasformaat kun je makkelijk meenemen, zodat je overal de fijne frisheid van Chilly kunt ervaren. Ideaal voor een dagje strand of een nachtje kamperen toch?! Denk er wel aan dat je Chilly Gel altijd dient na te spoelen met water, dus zorg ervoor dat je dit altijd wel bij de hand hebt. Chilly Gel Intieme Wasemulsie, 50 ml. – € 0.99

Geen douche of water in de buurt? Ook dan niet getreurd, want met Chilly Gel Pocket Intiemtissues heb je geen water of douche nodig. Deze intiemtissues geven dezelfde werking als de Chilly Gel en zorgen er dus voor dat je ook hiermee een fris en schoon gevoel ervaart. Fijn is dat de tissues doorspoelbaar zijn waardoor je ze dus gewoon in het toilet mag gooien. Handig toch? Door het kleine formaat passen ook deze intiemtissues makkelijk in je tas. Chilly Gel Pocket Intiemtissues, 12 stuks – € 2.95

Chilly is hypoallergeen en gynaecologisch getest, waardoor het veilig is voor dalijks gebruik. De zeepvrije formule (met pH waarde 5), helpt de natuurlijke fysiologische balans van de vaginale slijmvliezen te behouden. Chilly Gel, Chilly Gel mini en Chilly Gel Pocket Intiemtissues zijn verkrijgbaar bij de drogist bij jou in de buurt.

Benieuwd naar Chilly? Ga voor meer informatie naar de website van Chilly. Hier kun je tevens een gratis proefpakketje aanvragen, waarbij je meteen € 2.50 korting krijgt op een Chilly wasemulsie van 250 ml. bij Kruidvat en Trekpleister.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten