G.M. Collin Native Collagen Gel

G.M. Collin Native Collagen Gel

Ken je het huidverzorgingsmerk G.M. Collin al? Het merk behoort tot het hogere segment en is een kei in anti-aging. Ze hebben namelijk Award winnende collageen producten! Alles van het merk is vegan, duurzaam en dierproefvrij. Vandaag ga ik het hebben over de G.M. Collin Native Collagen Gel, een gezichtsverzorging speciaal ontwikkeld om de huid te versterken en te kalmeren. Superfijn natuurlijk nu net zo na de winter, want onze huid kan wel een boost gebruiken!

G.M. Collin Native Collagen Gel

De G.M. Collin Native Collagen Gel is speciaal ontwikkeld voor de droge en vette huid. Hij is een topper om de huid te kalmeren en hydrateren. Hij komt voor mij als geroepen, want nu in de winter en net erna is mijn huid droog en trekkerig. Totaal niet comfortabel! Fijn is tevens dat de formule ook op de lange termijn werkt, want het vermindert fijne lijntjes en rimpels en maakt de huid soepel voor een jeugdigere uitstraling. Meteen gaan smeren dus!

De luxe gel komt in een mooie glazen pompflacon. Het straalt luxe uit en voelt ook degelijk aan. Misschien niet helemaal belangrijk, maar ik let hier wel altijd op. Dan de textuur, want die is onwijs fijn. Het is als een gel die heel zacht uitsmeert over de huid. Je voelt meteen het comfortabele gevoel ervan en dat werkt ook meteen door op de huid. Dat trekkerige gevoel dat ik had verdwijnt meteen al bij het aanbrengen. De gel smeer je best goed uit, dus let op met doseren. Je hebt maar een klein beetje nodig van het product (één pompje is gevoel voor zowel het gezicht als de hals en het decolette. 

Echt minpunten heb ik niet, want het voelt onwijs fijn aan en mijn huid ziet er stukken beter uit. Ook ruikt het echt lekker en dat vind ik ook echt een groot pluspunt! Ik ga hier zeker mee doorsmeren, zodat ik in de zomer een mooie egale huid heb die zonder make-up de deur uit kan 🙂

De G.M. Collin Native Collagen Gel kun je tweemaal per dag aanbrengen, zowel in de ochtend als avond. Breng het aan op een schone huid en geniet van de ultieme zachtheid!! Je shopt het product o.a. op https://www.gmcollin.nl. Een glazen pompflacon heeft een inhoud van 50 ml. en kost €92,95.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten