Ga de strijd aan met littekens met Hannah

Hannah Touch of SilkBijna iedereen heeft er wel, littekens. De één heeft er wat meer dan de ander en soms ben je het zelf schuld, bijvoorbeeld door een stomme val. Soms kun je er ook niets aan doen en treft de pech je. Mijn littekens vallen in beide categoriën. De kleintjes, welke je bijna niet meer ziet, zijn het gevolg geweest van vallen. De grotere en tevens meest opvallende brengen een heel verhaal met zich mee. Hannah komt nu met een nieuw product om je littekens te bestrijden.

Mijn grotere littekens storen me elke dag. Waarom? Ze vallen op en eentje zit echt in het zicht: mijn keel. Een jaar of zes geleden heb ik en tumor gehad in mijn schildklier. Deze moest verwijderd worden, omdat de dokteren niet wisten of het goed- of kwaadaardig was. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen en kreeg ik niet te maken met bestralingen e.d. wat ter sprake was gekomen. Wat een opluchting! Natuurlijk brengt deze operatie een redelijk litteken met zich mee. Het lijkt alsof iemand mijn keel wilde doorsnijden en de eerste maanden kreeg ik dan ook vreemde blikken van mensen. Niet leuk! Mijn advies aan mensen die dit doen: houd je in en staar niet zo. Kijk ook niet zielig, want dat maakt het alleen maar erger. Dit litteken is al redelijk vervaagd en door handige make-uptrucjes valt het niet meer op.

In juli van dit jaar kreeg ik nog een groot litteken erbij. Mijn dochter werd geboren middels een keizersnee. Ondanks dat dit litteken voor de buitenwereld verborgen blijft (onder bikinibroekje), toch zie je dit zelf meerdere keren per dag. Ik voelde me er wat minder sexy door en dus was ik heel blij dat Hannah met deze nieuwe crème komt! Touch of Silk is er om littekens minder zichtbaar te maken. Nog fijner: ik mocht hem testen!

De award-winning formule van Hannah Touch of Silk bevat onder andere zijdezachte siliconenolie. Siliconen worden veelvuldig ingezet om littekens beter en beduidend mooier te laten genezen. Siliconen zijn in staat om littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en zichtbaar en voelbaar gladder te maken. Dit egaliserende effect is dankzij de siliconen vrijwel direct zichtbaar én voelbaar.

Naast de directe verbetering van de verschijning van littekens, heeft Hannah Touch of Silk bij langduriger gebruik nog veel meer intensief huidverbeterende eigenschappen. De aan de formule toegevoegde Vitamine A vertraagt het verouderingsproces, vermindert rimpelvorming en werkt herstelbevorderend. Deze vitamine heeft tevens een positief effect op het herstel van acne en reguleert de talgproductie van de huid, zowel bij te weinig als teveel activiteit. De toevoeging van de krachtige antioxidant vitamine C (op oliebasis), zorgt ervoor dat Hannah Touch of Silk tevens intensief stimulerend werkt op de collageenaanmaak diep in de huid. Dit verbetert het huideigen volume. Vitamine C gaat tevens een reactie aan met de enzymen in de huid en heeft daardoor een huidoplichtende (bij o.a. verkleuringen als gevolg van littekens) en teintverhelderende werking. De toegevoegde Vitamine E werkt intensief huidregenererend. Deze belangrijke huidvitamine stimuleert de bindweefselaanmaak en bevordert een optimaal immuunsysteem van de huid tegen schadelijke externe invloeden. Vitamine E verzacht bovendien de wanden van de fijne haarvaatjes (perfect inzetbaar bij couperose) en bevordert het herstel van een beschadigde huid zoals schaafwonden of bij lichte brandwondjes.

Hannah Touch of Silk is een doorzichtige crème. Hij is goed smeerbaar en je hebt er echt maar heel weinig van nodig. Je smeert hem namelijk goed uit. Smeer je te dik? Dan merk je dit meteen en gaat hij soort van korrelen op je huid. Dit overtollige haal je er gewoonweg snel van af. De crème ruikt verzorgend, maar heeft geen overweldigende geur. Maar goed ook, want parfum is natuurlijk niet goed bij huidverbetering. Het smeren is erg fijn, Hannah Touch of Silk voelt superzacht aan op je huid. Heel fijn, want littekens kunnen aardig gevoelig zijn.

Ik gebruik de crème nu bijna twee maanden tweemaal per dag. ’s Morgens en ’s avonds smeer ik hem op mijn litteken van mijn keizersnee. Ik had niet verwacht dat er al zo snel een fijn resultaat kwam. Omdat het litteken op een plekje zit waarvan ik niet wil dat de hele wereld het ziet, plaats ik geen foto. Ik kan je wel garanderen dat mijn litteken er zoveel beter uit ziet dan voor het smeren. Natuurlijk heeft dit te maken met tijd, want toen ik in oktober begon met smeren was het litteken natuurlijk nog wat verser. Het zag er wat dikker en roder uit. Toch weet ik zeker dat het smeren bijdraagt aan een positief resultaat. Op sommige plekjes van mijn litteken is zelfs niets meer te zien! De roodheid is veel en veel minder en het lijkt alsof het litteken langzaamaan overgaat in mijn eigen huid. Het ziet eruit alsof ik het al jaren heb en alsof het dus redelijk vervaagd is. En dit na twee maandjes al! Natuurlijk blijf ik happy doorsmeren in de hoop dat de huidverbetering doorgaat!

Hannah Touch of Silk is verkrijgbaar in twee inhoudsmaten. Voor 10 ml. betaal je € 17.- en voor 45 ml. € 69.-. Met de grote pot kun je erg lang doen, dus mocht je een wat groter litteken hebben wat nog vrij vers is, of meerdere kleintjes, dan raad ik je zeker de grote aan!  Wil je meer informatie? Neem dan eens een kijkje op huidcoach.nl.

Eén gedachte over “Ga de strijd aan met littekens met Hannah”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten