Geef je mondverzorging een boost met Foreo Issa™ 3!

Geef je mondverzorging een boost met Foreo Issa™ 3!

Hoe ziet jouw mondverzorging eruit? Gebruik je nog altijd een ouderwetse tandenborstel of poets je misschien elektrisch? Elektrisch poetsen is natuurlijk altijd veel beter, want hiermee maak je automatisch veel meer bewegingen waardoor je tanden beter schoon worden. Wist je dat je nog een niveautje hoger kunt gaan dan een standaard elektrische tandenborstel? Met de FOREO ISSA™ 3 zit je op een geheel nieuw mondverzorgingsniveau! Ik ga je er vandaag alles over vertellen, want FOREO heeft momenteel een onwijs mooie actie met hun ISSA producten, waarbij je lekker veel korting krijgt. Tijd dus om te ontdekken!

FOREO

Wie mijn blog al langer kent heeft wellicht al eens vaker over FOREO gelezen. Het high tech merk biedt allerlei beauty tools die op technologisch niveau echte hoogstandjes zijn. Denk aan de FOREO BEAR, de LUNA 3 en de UFO. Stuk voor stuk heb ik ze in huis en ik vind ze geweldig! De tools werken met je smartphone voor een unieke werking en effect. Ik denk dat dit merk het nog verder gaat schoppen dan ze al doen, want ze maken echt gebruik van de technologie van de toekomst.

FOREO ISSA™ 3

Dat terzijde, want vandaag is het de beurt aan de FOREO ISSA™ 3. ISSA is een tandenborstel en tevens een hele bijzondere. De vorm, het materiaal en de werking is namelijk totaal anders dan dat je gewend bent van een reguliere elektrische tandenborstel. Je hebt namelijk geen gedoe meer met opzetborstels die je super vaak moet vervangen en het reinigt niet enkel je tanden, maar ook je tandvlees, tong en wangen. De tandenborstel maakt gebruik van sonische pulsaties, waarmee je het gevoel krijgt dat je jouw tanden meer masseert dan een goede poetsbeurt geeft. Klinkt wat gek, want maakt het dan wel goed schoon? Yes! Dat doet het. En hoe, want met de ISSA verwijder je zelfs 30% meer tandplak dan met een ouderwetse tandenborstel.

De borstel

De borstel zelf is even wennen wanneer je een reguliere elektrische tandenborstel gewend bent. Het is zeker fijner, want door de smalle vorm kom je makkelijker achteraan bij de kiezen. De borstel is van zacht siliconen gemaakt, dat veilig is voor jouw huid en gebit. Het fijne hiervan is dat het ontzettend schoon is en makkelijk schoon te maken is. Je hebt overigens niet meer te maken met het zo vaak vervangen van borstels, want deze blijft schoon, bacterievrij en slijt nauwelijks waardoor je hem slechts eenmaal per half jaar moet vervangen. Dat is top, want de reguliere borstels vervang je om de drie maanden.

Wie mij in persoon kent weet dat mijn gebit niet het beste is. Witte tanden heb ik wel (ik drink immers geen koffie en thee), maar mijn tanden staan scheef. Vroeger heb ik jaren een beugel gedragen, maar deze is er te vroeg uitgehaald waardoor mijn tanden nu niet meer recht staan. Hierdoor is poetsen soms echt een uitdaging en is mijn tandvlees geïrriteerd. De ISSA is dan perfect, want hij is ideaal bij tandvleesproblemen. Hij voorkomt en geneest irritatie en roodheid en juist dat moet ik hebben! Ik wil namelijk opnieuw een beugel gaan dragen en geïrriteerd tandvlees op bepaalde plekjes is dan niet zo fijn.

Het poetsen

Het poetsen met de FOREO ISSA™ 3 is heel makkelijk. Je gebuikt hem met jouw eigen favoriete tandpasta. Vervolgens gebruik je een beetje water en ga je twee minuten lang poetsen zoals je dat gewend bent. Er zijn maar liefst 16 standen, dus probeer even wat het best bij jou past. Erna spoel je met water en spoel je tevens de tandenborstel goed af. Als laatste stap kun je jouw wangen en tong schoonmaken. Dit laatste doen niet veel mensen, maar weet dat met name je tong veel bacteriën bevat en kan zorgen voor een slechte adem. Goed bijhouden dus!

FOREO ISSA ACTIE

T/m 23 maart 2022 kun je de FOREO ISSA™ 3 (en de andere varianten) met een fijne korting bestellen bij FOREO.com. ISSA is er voor volwassenen in een basis editie, maar ook een 4 in 1. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleurtjes en je kunt dan ook kleuren combineren door andere kleuren opzetborstels te kiezen wanneer deze vervangen moeten worden. Ook is deze tandverzorging er in kids- en babyformaat en is er zelfs een travelsize. Superfijn natuurlijk, want zo kun je altijd en met het hele gezin genieten van deze verzorging. De ISSA laadt je overigens op via USB, lekker makkelijk. Hij gaat per lading ontzettend lang mee, net zoals de andere tools van het merk.

Hoe poets jij?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten