Geef jouw wanddecoratie een nieuwe look!

wanddecoratie

Ben je op zoek naar een nieuwe wanddecoratie of wil je jouw bestaande wanddecoratie van een nieuwe look voorzien? Dan heb ik vandaag een leuke tip voor je! Wanddecoratie hoeft namelijk niet jarenlang hetzelfde te zijn, hoewel we dat wel vaak denken. Wissel eens af of bedenk wat nieuws. Je zult zien dat dit je woon- en/of slaapkamer meteen een andere look en feel geeft.

Lijsten

Al jarenlang is het superhip om kunstwerken, posters etc. in lijsten op te hangen. Lijsten hoeven gelukkig niet zo heel duur te zijn en dus is dit voor iedereen toegankelijk. Welke soort lijst je kiest is geheel afhankelijk van je interieur en de stijl die je op je muur wilt hebben. Voor een industriële look kies je natuurlijk voor zwarte houten lijsten, maar wanneer je een natuurlijke look wilt dan zijn houtkleurige lijsten erg mooi. Kliklijsten zijn daarbij overigens heel handig in en allerlei soorten verkrijgbaar.

Posters

Posters zijn een hele leuke wanddecoratie. Ze zijn relatief goedkoop en makkelijk te wisselen. Je kunt ze ophangen in de eerder genoemde lijsten, maar wanneer je een speels uiterlijk wilt kun je ze ook met washi-tape op de muur plakken. Dit laatste is bijvoorbeeld erg leuk voor op de kinderkamer. Posters zijn er in allerlei soorten en maten en de keuze is reuze. Zo hebben wij bijvoorbeeld op de kinderkamers leuke posters voor kinderen met bijvoorbeeld een puppy op, superman en leuke quotes. Op zolder heb ik gave posters van o.a. New York en beneden in de speelkamer hangen lekker kleurige en vrolijke posters. Wissel posters met foto’s en illustraties af met quotes en combineer kleuren, stijlen en verschillende maten om een mooi effect te krijgen. Je kunt ze ook in groepjes ophangen, waardoor ze nog beter tot hun recht komen.

Tekeningen

Wist je dat het ook heel erg leuk is om tekeningen van je kinderen op te hangen? Hebben ze een mooi exemplaar gemaakt? Hang het dan niet met plakband op de deur of op de koelkast, maar lijst het in en hang het aan de muur. Het mooie hiervan is dat het echt de aandacht krijgt wat het verdient en je het ook makkelijk weer kunt verwisselen als er weer een nieuw kunstwerkje gemaakt wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten