Geef sieraden cadeau met Valentijnsdag!

Valentijnsdag

Sieraden, draag jij ze veel? Ik niet zo heel veel, maar als ik er krijg word ik er wel heel erg blij van. Wist je dat sieraden ook een leuk cadeau zijn voor Valentijnsdag? Er is onwijs veel keuze, dus altijd wel iets voor jouw partner (of jezelf) te vinden. Vandaag deel ik wat leuke tips met jullie.

De één vindt Valentijnsdag een echt commercieel gebeuren, de ander kijkt er echt naar uit en maakt er wat leuks van. Zelf zit ik er wat tussenin, al probeer ik deze dag wel net iets meer mijn best te doen. Daar horen uiteraard ook cadeautjes bij. Mij maak je het meest blij met een mooie ring of leuke oorbellen in de vorm van knopjes. Deze Excellent ringen in het goud bijvoorbeeld zijn super om te krijgen! Ze zijn van echt goud en daardoor heel mooi en luxe. Top is dat ze in allerlei uitvoeringen en prijsklassen verkrijgbaar zijn.

Je shopt deze ringen en nog veel meer bij It’s Beautiful Juwelier. Hier kun je terecht voor heel veel mooie sieraden. Zelf hou ik heel erg van het simpele en minimalistische en vind ik hun oorknopjes bijvoorbeeld supermooi. Ook hun fijne ringen die je goed met elkaar kunt combineren zijn echt een tip! Naast reguliere sieraden kun je er ook gegraveerde sieraden bestellen. Op die manier maak je het nog specialer en persoonlijker. Fijn is dat alles altijd mooi verpakt wordt waardoor het een feestje is om te geven en te krijgen.

Mocht je nu niet zo goed weten wat de ontvanger leuk vindt of waar hij of zij liever voor gaat (een ring, oorbellen, armband of ketting), dan kun je het nog specialer maken door een Valentijn goodiebag te bestellen. Deze goodiebag bevat namelijk een mooie armband, een kaart en snoepjes en een cadeaubon waarmee de ontvanger zelf ook nog wat kan uitkiezen. Alles is uiteraard feestelijk verpakt en dat is natuurlijk superleuk om te geven en te krijgen. Deze leuke goodiebag is er voor dames en voor heren en kost slechts €29,95. Persoonlijk vind ik dingen als dit heel erg leuk, want zo kan de ontvanger zelf iets uitkiezen wat hij of zij graag wenst en geef je tevens toch een cadeautje omdat er nog leuke andere dingen bij zitten.

Zowel de goodiebag als andere mooie sieraden zoals ringen en oorbellen kun je heel makkelijk bestellen bij It’s Beautiful Juwelier. Je slaagt er eigenlijk altijd, want ze hebben bijvoorbeeld mooie oorbellen voor hele zachte prijsjes en pak je liever groots uit kan dat ook met bijvoorbeeld een luxe ring.

Wat ik dit jaar met Valentijnsdag ga geven weet ik nog niet. Ik moet er wel snel over gaan nadenken, want voor je het weet is het al zo ver. Op tijd bestellen dus, want ik denk dat met name dit jaar de webwinkels het heel erg druk gaan hebben.

Wat geef jij jouw liefde voor Valentijnsdag?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten