Wat geef je een vader die alles al heeft?

PSN code

Hij heeft al genoeg parfum, gaat al meerdere keren uiteten, heeft mooie overhemden in zijn kast hangen en genoeg ‘superdad’ mokken in de keuken staan. Wat geef je je vader dan voor Vaderdag? Gelukkig is er altijd wel een leuk en origineel alternatief dat je vindt als je er wat moeite voor doet. Dit keer hoef je alleen dit artikel verder te lezen. Wedden dat je denkt, ohjaaa!

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn man heeft verschillende spelcomputers. Er staan er wel drie hier beneden. Het is een beetje zoals vrouwen met kleding hebben denk ik. Wij snappen niet waarom ze zoveel spelcomputers moeten hebben (je kunt er maar op één tegelijk spelen toch?) en zij snappen niet waarom wij nooit iets leuks in de kast hebben hangen. Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde en botst het ook wel eens, dat is juist goed denk ik.

Nu even terug naar de spelcomputers, want daar gaat het vandaag om. Mijn gouden tip voor aankomende Vaderdag: koop een PSN code voor je papa/man die papa is. Als je je afvraagt wat een PSN code is dan is dat natuurlijk niet zo gek. Wij vrouwen weten er immers net zoveel van af dan dat mannen weten van make-up. Met een PSN code kun aankopen doen in de Playstation marktplaats. Dat kan gaan om leuke gadgets, maar ook games, uitbreidingen van games etc.! Superleuk als je het mij vraagt!

Nu hoor ik je al denken, ja maar ik kan hem net zo goed een spel kopen. Dat klopt, maar weet ook dat dat niet altijd geslaagd is, tenzij je weet waar je het over hebt. Ik dacht eens een tof spel te kopen voor mijn man met Kerst en helaas was dat niet helemaal het spel wat hij voor ogen had. Koop hem dus lekker die PSN code bij bijvoorbeeld Primera en laat hem zelf wat uitzoeken. Succes gegarandeerd!

Speelt jouw man ook graag games?

– samenwerking –

Eén gedachte over “Wat geef je een vader die alles al heeft?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten