Gemak in de keuken met de Braun MultiQuick3 Staafmixer serie

Braun MultiQuick 3

Gemak in de keuken, wie wilt het niet. Hoewel ik geen echte keukenprinses ben, heb ik wel allerlei keukentools in huis om het leven wat makkelijker te maken. Sinds dit jaar kook ik soms wat uitgebreider en dan kom ik erachter dat ik toch nog wat dingetjes mix. Zo komt deze Braun MultiQuick3 Staafmixer serie als geroepen!

Braun MultiQuick3 Staafmixer serie

Een staafmixer leek mij, om geheel eerlijk te zijn, altijd een nutteloos ding. Totdat ik het pas geleden nodig had en erom verlegen zat. Want hoe ga je een gepureerde soep maken zonder een staafmixer? Juist, niet dus. Net voor Moederdag kreeg ik de Moederdag Blogbox thuisgestuurd met daarin deze gave Braun MultiQuick3 Staafmixer serie. Het is meer dan alleen een staafmixer, want hij heeft verschillend opzetstukken.

De Braun MultiQuick3 Staafmixer serie heeft de Powerbell Plus technologie met een unieke kelkvormige staafmixer voet en extra snijmesjes. Hiermee pureer je nog sneller, fijner en gemakkelijker. Voor een moeder die niet altijd evenveel tijd heeft is dat natuurlijk heel erg fijn. Daarnaast zorgt de SplashControl technologie ervoor dat jij en jouw keuken spatvrij blijven. Ook heel erg handig als je het mij vraagt! De snelheidsregeling kun je eenvoudig gebruiken, ook tijdens gebruik, zodat je in een handomdraai jouw soepje klaar hebt.

Heel fijn vind ik de hakker. De set komt namelijk niet alleen met een staafmixer, maar ook met een hakker die je er dankzij het EasyClick systeem makkelijk op kunt zetten en verwisselen. Ideaal om een ui fijn te krijgen bijvoorbeeld. Ik had dit eerder moeten hebben, want het scheelt me een hoop gedoe in de keuken. Kortom: ik ben er blij mee!

De Braun MultiQuick3 Staafmixer serie serie kost €49,99 en is verkrijgbaar bij www.braunhousehold.com. Namens Braun mag ik je een kortingscode aanbieden. Met de code ‘blogbox’ krijg je tot zondag 12 juni 2022 20% korting op het gehele Braun MultiQuick3 assortiment!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten