Geniet in luxe van je wijntje met Eva Solo

eva solo

Als we Martien mogen geloven mogen we aardig wat wijn achterover slaan. Meestal in het weekend drink ik wel een wijntje en wat is er dan leuker om dat te mogen doen in luxe? Ook tijdens een etentje is het leuk om mooie items op tafel te hebben staan voor dat fijne glaasje wijn. Dat kan met Eva Solo. Nog nooit van gehoord? Kijk dan snel verder!

Eva Solo is een merk dat o.a. hele mooie wijnproducten heeft. Dan heb ik het niet over de wijn zelf, maar over prachtige wijnglazen en karaffen. Naast wijnitems hebben ze ook veel koffie- en theeproducten en nog veel meer. Eva Solo is echt een design merk en dat zie je meteen. De producten zijn anders dan dat je ze zomaar in de winkel zou kopen.

Wijnglazen

Neem bijvoorbeeld wijnglazen. Deze zijn er in allerlei soorten en maten en het is nu eenmaal zo dat een goed glas wijn zich veel prettiger drinkt uit een mooi glas. Ik hou persoonlijk van wat grotere glazen. De wijnglazen van Eva Solo zijn verkrijgbaar in verschillende maten en lopen wat schuin af aan de rand. Een heel mooi detail wat het geheel lekker stijlvol maakt. Wist je trouwens dat je voor witte wijn een kleiner wijnglas gebruikt dan voor rode wijn? Op die manier komt de smaakbeleving helemaal tot zijn recht.

Wijnaccessoires

Naast prachtige wijnglazen hebben ze ook een supertof wijnrek, prachtige luxe karaffen en een praktische wijnkoeler. Ben je dus een echte wijnliefhebber, dan moet je Eva Solo echt ontdekken. Met name met het oog op de komende feestdagen is het een leuke cadeautip, want hoe gaaf zou het zijn als je de prachtige glazen onder de boom in een pakje zou ontvangen?!

Mocht je toch niet zo van een wijntje zijn kun je je hart ophalen aan mooie woonaccessoires, andere keukenproducten en artikelen voor in de tuin van het merk. Het is een Deense fabrikant en dat straalt het design ook een beetje uit. Ze leggen een sterke focus op design en combineren dat met functionaliteit en kwaliteit en dat zie je!

Hoe drink jij graag jouw wijntje?

– samenwerking –

Eén gedachte over “Geniet in luxe van je wijntje met Eva Solo”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten