Genieten bij Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Een paar weekenden geleden was het dan zo ver, ons weekendje naar het geweldige Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Voor ons was het park overigens niet nieuw, want vorig jaar rond deze tijd zijn we er ook geweest. Omdat we het er zo fijn vinden mochten we dit jaar terug en wel in een andere accommodatie. Voor welke accommodatie wij dit keer gingen en hoe het beviel lees je in dit artikel!

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Het was een soort liefde op het eerste gezicht. Tijdens ons eerste bezoek in Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad vorig jaar hebben we er ons hart verloren, want jeetje wat is dit een fijn plekje. Als gezin zijn we de afgelopen jaren al in heel veel vakantieparken geweest, maar niets was zo fijn als dit. Bij Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad heb je alles wat je wenst voor een heerlijke relaxte en luxe vakantie, met en zonder kinderen. Het park ligt in Zeeland, bijna direct aan de kust.

Kidsproof

Natuurlijk waren onze kindjes mee, want ook zij vinden het hier geweldig. Ze wisten nog precies hoe het eruit zag en verheugden zich er al maanden op. Voor kinderen is hier namelijk heel veel leuks te doen. Zo is er een heel leuk zwembad met peuterbadje, een splash gedeelte en drie toffe glijbanen. Benthe en Brody krijgen hier geen genoeg van en zijn supervaak (ook alleen) van de glijbanen geweest. Naast het zwembad ligt de binnenspeeltuin, weke natuurlijk ideaal is bij slecht weer. Hier kun je als ouders heerlijk zitten en wat te drinken bestellen met een snack, terwijl de kinderen spelen. Ook buiten is er genoeg te doen, want zo kun je er minigolfen, zijn er heel veel leuke speeltuintjes door het hele park en kun je een mini jeep safari huren voor de kids. Ook is er in de seizoenen in de avond een show en komt Koos Konijn regelmatig voorbij om met de kids op de foto te gaan. Je snapt…we kregen beide kids niet mee naar huis!

De accommodatie

Dan onze accommodatie. Vorig jaar hadden we een Beach Lodge voor 4 personen. Dit zijn de kenmerkende strandhuisjes die bij elkaar in de duinen liggen. Ze geven je het ultieme vakantiegevoel en zijn onwijs gezellig en cosy. Hoewel we dit heel leuk en fijn vonden gingen we dit keer voor de 4 persoons luxe villa. Hoe dat beviel? In één woord geweldig! Elk huis is er vrijstaand en heeft een eigen oprit. Dat is heel fijn, want je kunt je auto er goed kwijt. De villa zelf was lekker ruim genoeg voor ons vieren en had twee (!!) badkamers. In één van de badkamers zat een infrarood sauna, waarvan we heerlijk hebben genoten. De keuken was lekker groot en van alle gemakken voorzien en buiten hadden we een heerlijk terras met tuinset. Elke villa heeft een fijne tuin met gras waar de kinderen heel fijn kunnen spelen. Even genoeg van de tuin? Dan is er altijd wel een speeltuintje in de buurt.

Food

Op het park zit een snackbar waar je frietjes en pizza kunt afhalen. Voor de verse broodjes en andere boodschappen is er een supermarkt en wil je uiteten kan dat ook. Wij hebben heel fijn buiten op het terras gegeten, maar wanneer het weer niet zo lekker is kun je ook gezellig binnen zitten. Even snel een koffie afhalen is geen probleem, want naast de supermarkt zit een coffee to go. Lekker handig!

Het park en de omgeving

Het park is onwijs goed onderhouden, heel netjes en het ziet er allemaal erg mooi uit. Overal straalt het die beach vibes uit en juist dat maakt dat je dat heerlijke vakantiegevoel blijft houden. Auto’s mogen op het park, maar dat is geen probleem want er zijn brede trottoirs aangelegd. Middels een nieuwe houten brug (deze was vorig jaar nog dicht toen wij er waren) loop je zo naar het strand. Liever wat cultuur snuiven? Brugge ligt in de buurt en nodigt zeker uit voor een bezoek. Fijn is dat je op het park ook (elektrische) fietsen kunt huren, zodat je ook op de fiets de omgeving kunt ontdekken. Ze verhuren ook kinderfietsen en zelfs e-choppers.

Het mag wel duidelijk zijn dat wij ook dit keer weer intens genoten hebben. Ons hart ligt er nog steeds en zelfs de man is enthousiast en zou weer HEEL graag terugwillen. De kindjes hebben genoten en moesten huilen toen het tijd was om naar huis te gaan. Snap ik, want het was er superfijn. We hebben er weer een hele fijne ervaring en herinnering bij en komen er hopelijk nog een keertje terug. Boeken? Dat kan op www.roompot.nl.

2 gedachten aan “Genieten bij Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten