Germaine de Capuccini Timexpert Rides Night Succes

Pas geleden kon je nog lezen over de nieuwste Lounge make-upcollectie van Germaine de Capuccini. Vandaag laat ik jullie nog een nieuwe topper van dit merk zien, namelijk Germaine de Capuccini Timexpert Rides Night Succes. Een hele mond vol voor een product dat eigenlijk best speciaal is. Het is een nachtmasker en niet zomaar een…

Waar ik eigenlijk wel meteen heel blij van werd is de super deluxe verpakking. Het paarse/doorzichtige potje zit in een doosje, even zo mooi dan de pot. De zilveren details in de dop maakt het geheel echt een goede uitstraling geven. Als verpakkingen sucker ben ik hier wel echt verliefd op.

Germaine de Capuccini Timexpert Rides Night Succes is een nachtmasker dat je huidje vernieuwt gedurende de nacht. Je huid regenereert zich ’s nachts drie keer sneller dan overdag, waardoor je wel een beetje kunt stellen dat je huid zich in de nacht verjongt. Dagelijkse stress en gebrek aan slaap leiden tot een vermoeide en doffe huid. De vochtbalans van de huid wordt negatief beïnvloed wanneer we niet genoeg slapen en hierbij kan een nachtmasker je zeker bijstaan. Ook wanneer je wel goed slaapt kun je dit masker heel goed gebruiken, want je huid verjongen terwijl je slaapt wilt iedereen wel toch?

De textuur van Germaine de Capuccini Timexpert Rides Night Succes is transparant en gelachtig. Hierdoor is het vrij licht en goed aan te brengen. Het product bevat een soort van parels die smelten als je het masker aanbrengt op je huid. De textuur heeft filmforming elementen waardoor er een flexibele en permanent dekkende laag op je huid achterblijft die vocht vasthoudt en een optimaal hydratatieniveau herstelt. Dit laagje voel je overigens wel echt zitten.

Het nachtmasker werkt op verschillende vlakken:

Milde peeling: een extract van Citruskaviaar verwijdert dode huidcellen van het huidoppervlak zonder dat het je huid aantast.

Revitaliserend en ontgiftend: een krachtig complex, D-Tox-control, stimuleert twee complementaire ontgiftingsmechanismen van je huid, die erop gericht zijn beschadigde eiwitten af te breken dat van belang is om je huid er gezond en stralend te laten uitzien.

Regenererend, verstevigend en anti-rimpel: pro-Collagestine-Fill Technologie verbetert de ‘huidarchitectuur’ en verhoogt de aanmaak van collageen en elastine. Deze laatste twee stoffen vullen je huid op, waardoor rimpels van binnenuit bestreden worden en je huid steviger wordt.

Heilzame antioxiderende en anti-ageingeigenschappen: ingekapselde vitamines A, C en E voorzien je huid van geweldige antioxiderende en anti-ageingvoordelen. Essentieel om de natuurlijke barrière te versterken en uitdroging te voorkomen.

Alle ingrediënten geven het ‘patch-effect’ dat ervoor zorgt dat er minder product verdampt, waardoor er meer vocht vastgehouden wordt. Hierdoor heeft je huid de luxe van permanente hydratatie. Je brengt het masker aan op een gereinigde huid voor het slapen gaan. Indien je een serum gebruikt dan dien je dit vooraf nog aan te brengen, dat heeft geen invloed op het masker. Masseer het product in met je vingers en je zult zien dat de pareltjes snel smelten met de geltextuur.

Zoals ik net al zei voel je het masker best zitten. In bed voelt het zelfs wat zweterig aan, dus je moet ook echt een handdoek op je kussen leggen. ’s Ochtends is het meeste ervan in je huid getrokken en hoef je niets af te spoelen, maar kun je gewoon met je dagelijkse ochtendroutine beginnen. Bij het wakker worden voel je de intense zachtheid dat dit masker meebrengt. Ik werd een beetje verrast door het effect ervan, want een snelle werking als dit had ik niet verwacht. Ondanks dat het niet heel fijn aanvoelt (het laagje vind ik niet heel top) ben ik toch erg blij met dit masker. Je kunt het twee tot drie keer per week gebruiken, al naar gelang je huid het nodig heeft. Een pot heeft een inhoud van 30 ml. en kost €55,-. Germaine de Capuccini Timexpert Rides Night Succes is verkrijgbaar bij een Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste. Voor meer informatie over het merk is er www.germaine-de-capuccini.com.

Heb jij wel eens een nachtmasker gebruikt?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

3 gedachten aan “Germaine de Capuccini Timexpert Rides Night Succes”

  1. Ik heb nog nooit een nacht masker geprobeerd. Nacht verzorging blijft voor mij een lastige. Ik vergeet het altijd op een of andere manier.

    Dit product klinkt wel als een cadeautje voor je huid ’s nachts.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten