Verwentijd met de nieuwe Germaine de Capuccini Custom Masks

Germaine de Capuccini Custom Masks

Pas geleden zag ik op RTL4 het cosmeticamerk Germaine de Capuccini. Geheel nieuw voor mij, maar ik zat er vol verwondering naar te kijken. Vlak daarna besloot ik dan ook om eens op internet te zoeken en er meer over te weten te komen. Een weekje later kreeg ik de nieuwste Germaine de Capuccini Custom Masks thuisgestuurd om eens te proberen. Ontzettend leuk en als maskerfan ook erg interessant! Het zijn niet zomaar maskertjes, maar ze zijn bedoeld om te multimasken. Hoe? Ik laat het vandaag zien!

Over Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini  werd in 1964 in Spanje gecreëerd door Carmen Vidal en is nu uitgegroeid tot een internationaal cosmeticamerk. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en een steeds vernieuwde technologie geeft het merk identiteit en kwaliteit. Het luxemerk is in meer dan 80 landen verkrijgbaar in de beste spacentra, meest exclusieve schoonheidsinstituten en vijfsterrenhotelsvia schoonheidsspecialisten. Zo wordt kwaliteit gewaarborgd en ben je als klant verzekerd van het juiste advies en product.

Terug naar de Germaine de Capuccini Custom Masks! Met deze maskertjes speelt het merk in op de beautytrend van nu: multimasking. Multimasking klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Het is niets anders dan maskertjes combineren om zo voor elk deel van je huid het juiste product te hebben. Dit is echt heel handig, omdat de behoeften van je huid kunnen verschillen van dag tot dag, maar ook naar gelang de gelaatszone (denk aan voorhoofd, neus, wangen).

In de verpakking zitten drie maskertjes met elk een eigen naam, functie en kleurtje. Dat laatste is erg fijn, want zo kun je ze makkelijker uit elkaar houden. Alle drie zijn ze gemaakt van kleisoorten en hebben ze een specifieke werking. Uiteraard kun je ze ook afzonderlijk van elkaar gebruiken, maar je kunt er ook mee multimasken.

Het zwarte maskertje is een extra vitaliserend en exfoliërend masker. Vulkanische klei reguleert de huidvernieuwing en vermindert onzuiverheden. Actieve kool reinigt de huid in de diepte en verkleint poriën, Hematiet helpt om de huiddikte en huidstevigheid te herstellen en Smithsoniet zorgt voor een natuurlijk herstel van het DNA. Tot slot zit er nog diamant in verwerkt (hoe luxe?!) wat het afweermechanisme van de huid stimuleert. Dit masker reinigt, regenereert en revitaliseert je huid. Daarbij verbetert het de helderheid van je huid en de huidtextuur. Ik met mijn acnehuid word hier heel blij van!

Het roze maskertje is een hydraterd anti-stress masker, goed voor de gespannen en gestresste huid. Ook dit masker heeft weer een uitzonderlijke mix van ingrediënten waar je zeker blij van wordt. Zo verbetert Pure Vitale Klein de oppervlakkige microcirculatie en zuurstoftoevoer naar de huidcellen, wat ervoor zorgt dat je huid zijn helderheid terugkrijgt en dus minder dof is. Een combinatie van Tulsi-extract, het Hydro-Protect Complex en extracten van Arctische roos, Gallische roos, Zwarte roos en Nepalese roos ontspannen de huid, beschermen en hydrateren onmiddellijk. Je huid voelt gladder, beter gehydrateerd en daardoor ook soepeler aan.

Tot slot is er nog het paarse masker, het detox energie gevend masker. Witte klei verwijdert onzuiverheden, Pure Vitale Klei (dat ook in het roze maskertje zit) verbetert oppervlakkige microcirculatie en zuurstoftoevoer naar de huidcellen en het Defense Detox Complex voorkomt vorming van vrije radicalen en neutraliseert deze, zodat je huid zich kan weren tegen omgevingsstress. Dit masker reinigt je huid in de diepte, geeft zuurstof, ontspant en verzacht gelaatstrekken en heeft een intens anti-vermoeidheidseffect.


Hoe aan te brengen?

Allemaal leuk en interessant, maar hoe werkt het en natuurlijk…werkt het?? Natuurlijk dien je allereerst je huid te reinigen. Hierna breng je een dun laagje van de Custom Masks aan op je huid, nek en decolleté. Laat dit 5 tot 10 minuutjes inwerken en verwijder het met vochtige sponsjes of wattenschijfjes. Hierna kun je verder gaan met je dagelijkse huidverzorging. De maskertjes kun je 1 a 2 keer per week gebruiken. Zelf gebruik ik ze onder de douche. Ik kan het dan beter afspoelen.

Het merk geeft twee voorbeelden van toepassen, maar natuurlijk kun je hier zelf ook mee spelen. Zo kun je bij vermoeidheid eerst 5 tot 10 minuten het zwarte maskertje aanbrengen, gevolgd door 5 tot 10 minuten het paarse maskertje rondom je ogen en het roze masker op de rest van je huid. Ben je gestresst? Breng dan eerst weer 5 tot 10 minuten het zwarte masker aan en erna 5 tot 10 minuten het roze masker op je voorhoofd en rondom je mond en het paarse masker op de rest van de huid.

Zelf kijk ik naar wat mijn huid nodig heeft, iets dat natuurlijk ook de bedoeling van multimasking is. Op de plekken waar ik grove poriën heb breng ik dan ook het zwarte masker aan. Omdat de huid rondom mijn ogen vermoeid is pak ik voor dat gebied het paarse masker en op de overige delen van mijn gezicht, nek en decolleté gebruik ik het roze masker. Voor mij is dit de ideale combinatie en na gebruik voelt mijn huid heerlijk en rustig aan. Na een paar keer gebruiken lijken mijn poriën wat verfijnd en mijn huid wat egaler. Super dus!

De Germaine de Capuccini Custom Masks zijn verkrijgbaar in een box met elk een inhoud van 50 ml. Geheel goedkoop is het niet, het kost namelijk €62,40. Uiteraard krijg je waar voor je geld, want het werkt ontzettend goed. Het merk wordt ook natuurlijk niet voor niets gebruikt in deze luxe locaties. Saisons is distributeur van het merk Germaine de Capuccini.

Gebruik jij wekelijks een maskertje voor je huid?

– Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

33 gedachten aan “Verwentijd met de nieuwe Germaine de Capuccini Custom Masks”

 1. Wat een leuke maskers en fijn dat je kunt kiezen wat voor masker je op welk gedeelte van je huid nodig hebt. Top dat je verschil merkt :-)!

 2. Handig dat je alles kan combineren tot een masker waar je hele gezicht baat bij heeft naar eigen behoefte. Ja, het is inderdaad wel prijzig, maar als je het kan missen zou ik dat in dit geval wel doen. Vooral omdat de producten van echt goede kwaliteit zijn.

 3. Dit merk ken ik nog helemaal niet, maar het klinkt super fijn! Aangezien ik gek ben op maskers, heb ik weer iets om op mijn wishlist te zetten 🙂

 4. Op 1 of andere manier vind ik de verpakking van deze maskertjes zo mooi en schattig!
  Zelf zou ik het niet gebruiken, maar dat is omdat ik alleen vegan makeup/ verzorgingsproducten gebruik.
  Wel super handig dat multimasking!

 5. Wat heb je dat creatief gedaan, haha, super leuk! Ik heb ook het zwarte masker en ben zeker enthousiast.
  De roze spreekt mij ook heel veel aan!

 6. Huh echt nog nooit gehoord van multi masking… Super tof, ga ik zeker een keer doen… Want een masker pakt natuurlijk alleen maar een bepaald stuk huid aan, terwijl het allemaal verschillende structuur etc heeft

 7. LOL. Je doet me een beetje denken aan mijn kinderen toen ze nog klein waren en zichzelf hadden geverfd in hun gezicht. Wel ideaal dat de verschillende kleurtjes verschillende dingen doen voor je huid!

 8. Wat handig dat deze maskers in een hersluitbare verpakking zitten. Zo kun je inderdaad meerdere soorten tegelijk gebruiken. Zelf heb ik geen idee welk masker geschikt zou zijn voor mijn huid.

 9. Hihi, wat een gek zicht, maar dat heb je altijd met maskers. Wel handig dat je een tube hebt en kan hergebruiken! En de kleurtjes zijn ook handig! weet je duidelijk wat waar moet!

 10. Wauw… chapeau voor dit merk dat eindelijk nadacht over de gecombineerde huidjes. Mijn neus is vettiger dan mijn wangen en mijn voorhoofd kan wel ontstressen! Echt goed zeg…

 11. Ik zie de trend van verschillende maskertjes aanbrengen op je gezicht echt steeds vaker terugkomen. Leuk en ik ben benieuwd geworden naar de maskers!

 12. Nooit van gehoord. Maar kan me voorstellen dat het fijn is omdat elke zone andere behoeftes heeft. Leuke kleurtjes ook, ook al heb je daar niets aan 😉 aangezien je er niet mee de straat opgaat…

 13. Ik gebruik het eigenlijk te weinig. Al die verschillende kleuren is wel even wennen. Maar lijkt mij wel handig en vooral als je moe en stressig bent. Ik zou het vandaag wel kunnen gebruiken.

 14. Dit moet ik echt vaker doen. Nu net de 40 gepasseerd wordt mijn huid echt ouder, meer moe…tijd voor verwennen dus en met deze leuke kleurtjes is dat geen straf!

 15. Wat leuk dat ze allemaal kleurtjes hebben! Super dat ze ook nog eens goed hun werk doen. Zelf gebruik ik het echt te weinig, maar het is zo heerlijk achteraf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten