Germaine de Capuccini Show make-up AW19/20

Germaine de Capuccini Show make-up AW19/20

Bij een nieuw seizoen hoort nieuwe make-up. Dat weten gelukkig alle make-upmerken al, zo ook Germaine de Capuccini. Zij komen dit najaar en winter met een nieuwe Germaine de Capuccini Show make-up, met daarin vloeibare texturen voor op de lippen, een fijn parelpoeder en prachtige wimpers. Ik kreeg onlangs de complete collectie thuisgestuurd om voor jullie te testen.

Germaine de Capuccini Show make-up

De kleuren uit de gloednieuwe Germaine de Capuccini Show make-upcollectie zijn mooi en intens. Zo mooi, dat je er meteen verliefd op wordt. De kleuren passen heel goed bij dit seizoen, waarin we onszelf net wat meer laten stralen en meer moeite doen om goed voor de dag te komen.


Magnetic Kiss

In de collectie zitten twee kleuren van de Magnetic Kiss lipstick. Het is geen gewone lipstick, maar een vloeibare variant die je lippen in één beweging een prachtige en intense kleur geven. Ze zitten in fijne kleine hulsjes, die je in elk tasje kunt meenemen. Heel handig voor als je onderweg even wilt bijwerken of tijdens een feestje even je lipstick wilt checken.

De textuur is vrij vloeibaar en romig. Het voelt als een tweede huid en is echt heel comfortabel. Vaak plakken vloeibare lipsticks, met name als ze een hoge dekkingsgraad hebben. Deze heeft wel die hoge dekking, maar totaal geen geplak.

Carmine
Carmine

Berry
Berry

De Magnetic Kiss lipsticks bevatten een natuurlijke ester met hydraterende heilzame effecten en siliconen. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren: Carmine (echt een kerstrode kleur als je het mij vraagt) en Berry (een mooie wat donkere kleur). De lipsticks kosten €32,40 per stuk.


Wow Glow Powder

Het Wow Glow Powder is echt een hebberd voor de make-upliefhebbers. Dit is een compact poeder die een combinatie biedt van corrigerende en verhelderende microscopische kleine pareltjes die de manier waarop het licht op de huid reflecteert veranderen. Wow Glow Powder harmoniseert de verhoudingen van je gezicht en verfrist je look in een handomdraai.

Het poeder lijkt op een highlighter, maar daarvoor is hij eigenlijk te mat. Hij geeft wel een mooi en zacht pigment af en geeft je huid een mooie glow. Mooi dus om even mee af te poederen, maar minder geschikt om als highlighter te gebruiken vind ik. Het is een mix van kleuren; van roze en pastelgroen tot champagne en koper. Hierdoor past het poeder zich aan elke huidtint aan. Wow Glow Powder kost €47,40.


Wow Glow Blush

Wow Glow komt ook in een blush. Deze bevat de nieuwe technologie holoblushing. Dat is een verhelderende en blush rouge in poedervorm met een heldere gouden touch. Hiermee is kleur en glans perfect in balans en krijg je een heel erg mooi effect op je wangen.

De textuur is ook weer heel zacht, het versmelt op natuurlijke wijze met je huid en reflecteert erg mooi het licht. Het is vrij subtiel en daardoor op te bouwen naar wens. Dankzij de rouge is het mogelijk om direct een healthy look te creëeren. Ook hier ben ik echt weg van, want het ziet er onwijs mooi uit! De glans die het geeft is echt fantastisch, heel mooi ook om bij een feestelijke look te gebruiken. De Wow Glow Blush kost €37,20.


Lash Idol

Nieuwe mascara’s, ik ben er dol op. Het is niet zo dat ze altijd helemaal perfect zijn voor mijn wimpers, maar het uitproberen ervan vind ik juist zo leuk. Met name omdat mijn wimpers van nature vrij kort en recht zijn. Draag ik geen mascara, dan lijkt het alsof ik nagenoeg geen wimpers heb. Mascara is dus echt een must en om een goede te vinden die verlengt en volume geeft ben ik soms aardig wat verschillende mascara’s aan het testen.

Lash Idol is een fijne mascara, maar ik had iets meer separatie verwacht. Ik draag op de foto twee laagjes, want eentje is te weinig. Je ziet dat de wimpers wat aan elkaar gaan hechten. Hij zou extreem volume beloven en ook langere wimpers. Langere wimpers geeft hij mij zeker, volume valt wel mee. Wellicht dat dat komt omdat er heel veel product aan het borsteltje blijft zitten. Ik heb er al veel vanaf gehaald, maar toch komt er nog iets teveel mascara op het borsteltje mee naar buiten. Dat is een kwestie van tijd, want naarmate je hem vaker gebruikt gaat die hoeveelheid afnemen. Bij structureel gebruik maakt hij je wimpers ook nog eens dag na dag langer en dichter. De mascara bevat namelijk Widelash TM, een actief ingrediënt met zichtbare effecten in twee weken. Je kunt dus zeggen dat er een soort van wimperserum in verwerkt is. Dat is heel fijn, want mascara draag ik sowieso al elke dag, dus het serum dan automatisch ook. Van die losse serums wil ik wel eens vergeten en dan is het resultaat eigenlijk niet naar behoren, simpelweg omdat je het niet structureel genoeg gebruikt. Het resultaat? Ik gebruik het nu ongeveer twee weken en mijn wimpers zijn wat dichter geworden, al zie je dat niet op de foto omdat ze wat aan elkaar hechten. Ze lijken meer volume van zichzelf te hebben. Wimperverlening valt mee, misschien zijn ze iets langer geworden, maar daarvoor dien ik het denk ik gewoon wat langer te moeten gebruiken. Lash Idol kost €27,90 en dat vind ik persoonlijk een heel lief prijsje!

De producten uit deze nieuwe Show make-up van Germaine de Capuccini zijn exclusief verkrijgbaar bij de Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste. Vind jouw huidexpert via Germainedecapuccini.nl.

Welk item uit deze nieuwe collectie zou jij graag willen hebben?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “Germaine de Capuccini Show make-up AW19/20”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten