Gezonder leven met air up

air up

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent dat we het weer gaan hebben over goede voornemens. Heb jij ze? Ik in ieder geval wel, want na alle ongezonde (maar oh zo lekkere) dingen van afgelopen maand is het tijd om aan de slag te gaan en gezonder te leven. Er mogen best wel wat kilo’s van af, zodat we in de zomer kunnen shinen in de bikini in Spanje (hopelijk!). Eén van de manieren om dat te bereiken is door gebruik te maken van air up. Wat air up precies is vertel ik je vandaag.

air up

air up is eigenlijk niets meer of minder dan een fles waar je water in kunt doen. Nu vind ik water drinken helemaal niet zo lekker, behalve in de zomer wanneer het echt warm is. Het kost me dan ook aardig wat moeite om water te drinken en vaak kies ik dan al snel voor een smaakje. Dat smaakje doet het hem, want vaak komt daar suiker of andere toevoegingen bij kijken. Niet ideaal wanneer je wilt afvallen dus. air up werkt anders, want op de fles kun je pods vastzetten. Deze hebben geurtjes waardoor je jouw hoofd voor de gek houdt en het laat denken dat je water met een smaakje drinkt.

Hoe werkt air up?

Het werkt heel simpel. Je vult de air up fles met water en duwt het rietje er zo ver mogelijk in. Vervolgens bevestig je de pod erop met de afbeelding naar boven en trekt hem terug tot de stop. Nu kun je drinken en lijkt het alsof je water met een smaakje drinkt. Dit komt doordat je ook omgevingslucht binnen krijgt tijdens het drinken die in jouw hersenen wordt geregistreerd als smaakje.

In de set die ik kreeg zit origineel een cola en orange pod, maar ze zijn in veel meer smaakjes verkrijgbaar. Als pers krijg je soms wat extra’s en zo ook nu, want er zaten nog 2 ananas pods bij en 2 watermeloen pods. Een pod kan ongeveer 5 liter water mee, dus mocht je echt 2 liter per dag drinken heb je ongeveer 3 pods per week nodig.

Mijn ervaring met air up

Natuurlijk ben ik het gaan proberen, want deze zoetekauw vertrouwd dingen als dit niet altijd direct. Laat ik meteen zeggen dat het me aangenaam verrast heeft! Het werkt ontzettend goed en het drinken van water wordt hiermee echt easy peasy! Zonder dat ik het in de gaten heb drink ik zo een liter water weg. Mijn favoriete smaakje is ananas, echt heerlijk! Watermeloen is heerlijk voor in de zomer.

Deze starterset van air up kost €39,95. De flessen kome in allerlei kleuren, dus je kunt kiezen wat je leuk vindt. De pods variëren van prijs en kosten rond de €7,95 per 3 stuks. Je kunt het allemaal bestellen op Air-up.com. Het is dus wel even een aanschaf, maar bedenk je goed dat je hiermee enkel kraanwater drinkt en dus supergezond bezig bent. Laat die kilo’s er maar af vliegen!

Kende jij air up al?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Gezonder leven met air up”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten