Gisada Ambassador Women

GISADA Ambassador Women

Hou je van fruitig, Oosters en bloemig in een geur? Dan is GISADA Ambassador Women echt wat voor jou. De geuren van GISADA staan voor moderne elegantie en dat ruik je ook zeker in de geuren terug. Nieuw is GISADA Ambassador Women, welke ik vandaag uitgebreid review.

Gisada Ambassador Women

GISADA Ambassador Women komt in een mooie ronde flacon met gouden hals en dop. Deze kleurkeuze is top i.c.m. de kleur van de geur zelf. Het ziet er onwijs luxe uit en staat heel goed op je badkamer of slaapkamer. Het goud komt ook lekker veel terug in het label, lekker luxe!

Dan de geur, want die laat zich het best omschrijven als sensueel bloemig. Ik ben normaal gesproken niet zo van de bloemige geuren. Ze zijn vaak vrij zacht en heel erg poederig en romantisch. Dat past totaal niet bij mij als persoon. Hoewel deze GISADA geur dus ook bloemig is, is dat poederige hierbij niet aanwezig. De geur is door de toevoeging van sandelhout, muskus en vanille wat warmer en daardoor meer sensueel, warmer en luxer. Ik hou hiervan!

De geurnoten

De topnoten van dit GISADA Ambassador Women parfum bestaan uit viooltje, bloemen, peer, bergamot en abrikoos. De hartnoten uit tuberoos, roos, pruim, framboos en freesia en de basisnoten uit cederhout, vanille, sandelhout, patchouli, muskus en tonkaboon. Persoonlijk vind ik dit vrij veel en een bomvolle mix, maar erg is dat niet. Het totaalplaatje is namelijk helemaal goed. 

De geuren van GISADA hebben een Zwitserse kwaliteit, welke bekend staat om zijn hoge eisen. Je weet dat je hiermee dus een topper in handen hebt. Het gaat hier om een eau de parfum en ook dat is fijn, want een eau de parfum blijft langer geuren en is rijker dan een eau de toilette. Deze fijne GISADA Ambassador Women eau de parfum komt in twee inhoudsmaten, namelijk een flacon van 50 ml. voor €85,- en 100 ml. voor €115,-. Vanzelfsprekend ga je dan natuurlijk voor de grootste 😉 De geur is verkrijgbaar bij Douglas en online te bestellen op Douglas.nl.

Kende jij GISADA al?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten